Kiwanis Apeldoorn

Apeldoorn

www.kiwanis.nl
 • Verkeerstuin Plaswijck

  Gerealiseerd in 1991 is de verkeerstuin al jaren spring levend. Hier maken kinderen spelenderwijs kennis met verkeer en de regels. Mede dankzij Kiwanis Rotterdam

 • Voor kinderen, met jongeren ...

  Als je voor Unicef iets organi-seert, dan organiseer je natuur-lijk ook een leermoment voor horeca studenten. Mes, kanten! Bron: Gazet v Roosendaal

 • Avondvierdaagse

  Kiwanis Halderberge organiseert met vrienden alweer de twintigste Avond-wandel-vierdaagse Hoeven. Bewegen is altijd een goed idee! Bron: AD Roosendaal.

 • Kinderfeest Barendrecht

  Het Kinderfeest 2017 in Barendrecht is meer dan geslaagd getuige de verslagen en een mooie foto reportage.

 • Art Laren

  Is het een kunst om in een kunstenaarsdorp een Art Fair te organiseren? Niet voor Kiwanis Club Laren! De opbrengst is uiteraard ten behoeve van kinderen.

 • AMZAF 2017

  Arnhems Midzomeravond festival! Kiwanis Arnhem en het Nederlands Openlucht Museum geven jong talent de ruimte ...

 • De Kiwanispop

  De Kiwanispop wordt aangeboden door Kiwanis Clubs in Nederland. Al sinds 1993 delen Kiwanis Clubs over de hele wereld de poppen uit aan kinderen in ziekenhuizen.

  Lees verder >
 • STOP Tetanus

  Kiwanis geeft 1 miljoen euro voor Stop Tetanus

  Lees verder >

Home

Kiwanis Club Apeldoorn

Kiwanisclub Apeldoorn maakt deel uit van de wereldwijde Kiwanisorganisatie. Deze organisatie, die honderd jaar geleden in de Verenigde Staten werd opgericht, stelt zich ten doel het ondersteunen van de zwakkeren in de samenleving. Zij richt zich daarbij vooral op kinderen. Het motto is dan ook

Serving the children of the world

De leden van de club treffen elkaar twee keer per maand in Proef-locaal Het Achterom, gelegen aan de Mariastraat 2H te Apeldoorn en wel op de eerste en de derde woensdag. Dit met uitzondering van de maanden juli en augustus. De eerste woensdagavond vergaderen ze over clubzaken, activiteiten, projecten en plannen. De derde woensdagavond staat vooral in het teken van gezelligheid en ontmoeting. Tijdens de gezamenlijke maaltijd en het borreltje na afloop komen naast clubaangelegenheden alle zaken aan de orde die de leden in hun dagelijkse leven bezig houden. De vergaderingen beginnen om 20.00 uur en het maandelijkse diner om 19.30 uur.

LOPENDE PROJECTEN

 

De Kiwanisclub Apeldoorn heeft sinds haar oprichting ruim 25 jaar geleden een rijke traditie opgebouwd in het plannen en uitvoeren van projecten, gericht op de realisatie van maatschappelijke doelen. De ene keer wordt er geld opgehaald voor goede doelen (fundraising), de andere stellen de leden hun organisatorische en vaktechnische kennis en uren beschikbaar. En soms worden simpelweg de “handen uit de mouwen gestoken” als men in een project ‘handjes aan het bed’ nodig heeft.

 

Op dit moment Is Kiwanisclub Apeldoorn actief met de volgende projecten:

 

Charity Diner Najaar 2016
Ook dit najaar organiseert Kiwanis Apeldoorn weer de bekende Charity diners.
U weet dat deze diners naast alle gezelligheid, vooral bedoeld zijn om via uw
bijdrage een goed doel te ondersteunen. Als Kiwanis kiezen wij daarbij steeds
voor een project dat kinderen in lastige omstandigheden ondersteunt.

BESTEL UW COUVERTS VOOR HET TE LAAT IS : apeldoorn@kiwanis.nl

 

 

Waterlabelproject voor SOZKA dingt mee naar InterService Trofee 2016

 

Het Waterlabelproject van Kiwanis Apeldoorn is geselecteerd om mee te dingen naar de driejaarlijkse InterService Trofee voor het beste goede-doel project van de afgelopen drie jaar. In totaal dingen er negen projecten van serviceclubs in Apeldoorn mee naar deze begerenswaardige prijs, die wordt uitgereikt op 4 november aanstaande. Kiwanis heeft het Waterlabelproject ontwikkeld en uitgevoerd voor Stichting Onderwijs Zieke Kinderen Apeldoorn (SOZKA). Stemmen kan nu al op:

 

www.interserviceapeldoorn.nl/?page_id=401

 

Breng svp uw stem uit op het Waterlabelproject (Project 1) voor SOZKA! Gebruik de knop ‘Stemmen’. Hartelijk dank voor uw steun.

 

Vereniging InterService Apeldoom - een overkoepeling van dertien Apeldoornse serviceclubs - is een communicatieplatform dat zich onder meer tot doel stelt de contacten tussen de leden van de Apeldoornse serviceclubs te versterken. Na het historische feest op 9-9-'99 in het Huis voor de Schoone Kunsten, de InterService Trofee uitreikingen in 2001, 2003, 2005, 2007, 2010 en 2013, treedt de Vereniging InterService Apeldoorn opnieuw naar buiten. Op vrijdag 4 november 2016 wordt in de City Lounge voor de zevende keer de lnterService Trofee uitgereikt aan de serviceclub die het meest aansprekende project heeft uitgevoerd of nu in uitvoering heeft. Het publiek beslist over de toekenning van de Trofee. Het draait deze avond dus om uw stem. De voorzitter van de Vereniging InterService Apeldoorn zal de Trofee, een sculptuur van de kunstenares Hennie Froeling, en een geldbedrag van € 1.500 uitreiken.

 

 

 

Kiwanis

© 2017 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook Twitter Linkedin Youtube