Kiwanis Valkenswaard Dommelland

Valkenswaard Dommelland

www.kiwanis.nl
  • Bert fietste 14.000 km!

    Ons lid Bert van der Kroft is van Valkenswaard naar Thailand (Hua Hin) gefietst!

    Lees verder >

Home

Welkom op de website van Kiwanisclub Valkenswaard Dommelland!

Op onze site treft u informatie aan over de Kiwanis organisatie in zijn algemeenheid, maar zeker ook over onze eigen club: "Kiwanisclub Valkenswaard Dommelland".
Uiteraard kunt u zien, welke fundraising-activiteiten (zie Activiteiten) wij zoal uitvoeren, of aan welke projecten wij o.a. ons geld besteden. Hebt u behoefte aan meer informatie, dan kunt u voor vragen terecht via een email (zie Contact) of gewoon bij een van onze bestuursleden (zie Club organisatie).

Kiwanis Boekenwinkel in de Kerverij!


Tot en met januari 2017 is onze winkel in de Kerverij (naast C en A) elke donderdag en zaterdag (van 10.00 tot 16.00 uur) geopend met een prachtig aanbod aan 2e hands boeken. Vorig jaar bleek het een groot succes, want veel mensen wisten ons daar te vinden. Leuk was vooral ook, dat we erg veel bezoek hadden van vaste klanten . Tot gauw in onze winkel!

Lees verder

Kiwanis Golfcharity

Kiwanis Golfcharity


Op vrijdag 14 oktober 2016 organiseren wij voor de 18e keer ons Golfcharity-toernooi. Ook dit jaar spelen we weer tot ons groot genoegen op de Eindhovense Golf, een fantastisch mooie baan. Dankzij al de sponsors hopen we dan ook weer een flink bedrag te kunnen besteden aan diverse goede doelen. Nu al is deze dag een enorm succes, want er hebben zich inmiddels 25 flights ingeschreven!

Lees verder

Kiwanis

© 2016 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook Twitter Linkedin Youtube