Kiwanis Drachten

Drachten

www.kiwanis.nl
 • De Kiwanispop

  De Kiwanispop wordt aangeboden door Kiwanis Clubs in Nederland. Al sinds 1993 delen Kiwanis Clubs over de hele wereld de poppen uit aan kinderen in ziekenhuizen.

  Lees verder >
 • Kinderhospice Binnenveld

  Nieuwbouw Kinderhospice Binnenveld opent haar deuren, mede dankzij de gift van €250.000 van Kiwanis in het kader van haar 5e lustrum.

  Lees verder >
 • STOP Tetanus

  Kiwanis en UNICEF bundelen hun krachten om te proberen sterfte als gevolg van Tetanus terug te dringen. Kiwanis wil wereldwijd $ 110 miljoen bijeengebracht hebben in 2015.

  Lees verder >

Home

De Kiwanis Club Drachten is een gemengde serviceclub en is opgericht in 1995. We bestaan uit bijna 30 enthousiaste leden en hebben inmiddels een goede reputatie opgebouwd in het bijeenbrengen van geld voor het goede doel.

Naast het steunen van de landelijke en wereldwijde Kiwanis projecten organiseert Kiwanis Club Drachten projecten voor doelen in de regio. Met deze projecten steunen we kinderen in onze regio die hulp nodig hebben.  Om deze gelden bij elkaar te brengen organiseert Kiwanis Drachten tal van activiteiten in en om Drachten. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

Buiten de organisatie van evenementen zijn gezelligheid en persoonlijke groei belangrijke pijlers van Kiwanis Drachten. Meerdere keren per maand komt de club bij elkaar in “ons clubhuis, "Herberg van Smallingerland" in Rottevalle”. Onder het genot van een hapje en drankje wordt vergadert en worden de vriendschapsbanden aangehaald. Ook worden op regelmatige basis sprekers uitgenodigd over diverse onderwerpen en organiseren we excursies voor onze leden naar aansprekende bedrijven/instanties.


Lees verder

Kiwanis Eierfestijn 1e paasdag 2014

Kiwanis Eierfestijn 1e paasdag 2014


Wat is er op het Kiwanis Eierfestijn te beleven? • Grote eierzoekwedstrijd voor kinderen, tot 6 jaar en vanaf 6 jaar • Ei-sjoelen • Ei-verven • Aantrekkelijke prijzen • Etcetera De entree voor het Eierfestijn is per kind € 4,- en per ouder/begeleider € 2,-. Houders van een gezinskaart kunnen wel de Naturij bezoeken, maar om mee te mogen doen aan het Eierfestijn, moet entree worden betaald. De opbrengst van het Kiwanis Eierfestijn ochtend gaat helemaal naar ‘Stichting ‘Leergeld’ in Drachten.

Lees verder

KC-Rally 2013 groot succes, 9.000 euro voor stichting hoogvliegers


Zondag 29 september 2013 werd de Kiwanis Classic Rally verreden. Een rally voor klassiekers en moderne cabrio’s die wordt georganiseerd door de serviceclub Kiwanis Drachten en als doel heeft geld te genereren voor goede doelen. Bij Kiwanis Drachten staat het goede doel altijd gericht op het kind. Ook ditmaal was het goede doel de Stichting Hoogvliegers.

De start was bij het Fletcher Hotel De Börken in Dwingeloo waar de deelnemers zich eerst konden laven aan een rijkelijk voorzien ontbijtbuffet. Zo konden zij met een goed gevulde maag aan de ochtend etappe van de rally beginnen.

Lees verder

Kiwanis

© 2014 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook Twitter Linkedin Youtube