Kiwanis Leiden

Leiden

www.kiwanis.nl
  • 3e Leidse Puzzelrally

    op 24 september a.s. start bij 'La Place' Zoeterwoude!

  • Certificate of appreciation

  • Actie Stop Tetanus

    Doe mee met de actie 'Stop Tetanus' en lever je oude mobieltjes en cartridges in bij de afvalbrengstations in Roelofarendsveen of Ecopark De Limes in Alphen aan den Rijn.

  • Kiwanispop

    De Kiwanispop geeft kinderen met een ziekte de ruimte anderen te laten zien wat zij doormaken.

Home

Welkom op de website van Kiwanis Club Leiden.

3e Leidse Kiwanis Puzzelrally

3e Leidse Kiwanis Puzzelrally


3e Leidse Kiwanis Puzzelrally 24 september 2017 Nog even en het is weer zover: de 3e Leidse Kiwanis Puzzelrally komt eraan! De eerste twee edities waren een groot succes, met zeer tevreden deelnemers, die genoten van een mooie en uitdagende rit door het Groene Hart. Beide keren hadden we stralend weer, en we hopen dat de weergoden ons dit jaar weer zo goed gezind zijn! Bovendien en daar ging het natuurlijk ook om een mooie opbrengst voor onze goede doelen. Ook dit jaar start de rally bij sponsor...

Lees verder

Doedag 2017

Doedag 2017


EERSTE ZATERDAG IN APRIL IS 'KIWANIS DOE DAG' Alle Kiwanis Clubs steken dan de handen uit de mouwen. Wij als Club Leiden gingen aan de slag met een opknapbeurt van o.a. de terrasbanken en tafels bij Grand Caf Sijthoff in Leiden, een leer-werkbedrijf van de Gemiva-SVG Groep.Dit betekent dat de mensen die er werken (mensen met een beperking) worden opgeleid om eventueel door te stromen naar een andere horeca-baan. In eerste instantie verliep het schoonmaken/schuren meubels voorspoedig, en konden...

Lees verder

Certificate of appreciation


De inspanningen van club Leiden voor Stop Tetanus zijn ook internationaal niet onopgemerkt gebleven. Monique van der Ven kreeg een cheque van 1 miljoen euro voor het gezamenlijke Unicef/Kiwanis project, bij diezelfde gelegenheid werd Kiwanis Leiden ook in het zonnetje gezet. Wij ontvingen het eervolle Certicifate of appreciation van The International Kiwanis Foundation, omdat wij als club per lid de hoogste opbrengst hebben bijgedragen. En dat wereldwijd!

Lees verder

Aanmelden voor leden:

Sponsoren en goede doel 3e Leidse Kiwanis Puzzelrally

Kiwanis Leiden is enorm blij met onderstaande sponsoren die zich inzetten om van de 3e Leidse Kiwanis Puzzelrally een succes te maken!

Zoeterwoude

 

Het goede doel waarvoor wordt gereden:

 

Lees verder
Kiwanis

© 2017 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - Leiden volgen:

FacebookTwitterYoutube