Pers

Deze pagina is bedoeld voor de in Kiwanis geinteresseerde media. Je vindt hier onze persberichten en eerder verschenen artikelen en online / tv uitzendingen waarin Kiwanis activiteiten een rol spelen.

Persberichten

Hier vindt je de persberichten van Kiwanis Nederland (link).

Publicaties

Hier kun je de artikelen lezen die over Kiwanis in de pers zijn verschenen (link naar de pagina met berichten ).

Over Kiwanis

Kiwanis is een wereldwijde organisatie van vrijwilligers die zich inzet voor het verbeteren van de wereld, kind per kind en gemeenschap per gemeenschap. Het motto van Kiwanis is "serving the children of the world". Op vele manieren dragen de vrijwilligers van Kiwanis bij aan het welzijn en de ontwikkeling van kinderen. Ruim 500.000 Kiwanis leden delen de overtuiging dat we een ander moeten behandelen als onszelf en dat we de wereld om ons heen moeten verbeteren voor onze kinderen. Kiwanis is vertegenwoordigd in meer dan 120 landen. Kiwanis Nederland heeft  2.100 actieve leden in 112 clubs

Kiwans is gebaseerd op vier pijlers: samenwerken, delen, plezier en onderlinge vriendschap. Kiwanis biedt haar leden daarbij volop netwerk mogelijkheden en ontwikkelkansen en stelt hen in staat om op diverse plaatsen in de maatschappij het verschil te maken en bij te dragen aan blijvende positieve veranderingen in de samenleving.  Kiwanis Nederland werkt daarvoor samen met onder meer Unicef Nederland, nationaal fonds Kinderhulp, War Childs, Kids Right, Save the Kids en is bezig een samenwerking op te zetten met diverse andere organisaties.

Foto's

Hier vindt u de foto's van diverse evenementen georganiseerd voor of door Kiwanis Nederland

Ik zou graag vrijblijvend een Kiwanis Young Professionals club bezoeken.

Interesse in Kiwanis?

Meer informatie over Kiwanis aanvragen:

Stuur mij meer informatie over Kiwanis.
Stuur mij de Kiwanis nieuwsbrief.
Ik zou graag vrijblijvend een Kiwanis club bezoeken.