Kiwanis Venray Schieëpersland

Venray Schieëpersland

www.kiwanis.nl
 • Raadselen ...

  Voor velen is het raadsel wat Kiwanis doet. Een ingepakte fiets leidt ook tot opgetrokken wenkbrouwen ... alles voor het goede doel, mensen.

 • Puur Genieten

  dat doe je als je kunt eten en drinken in een aangename ambiance. Als de opbrengst dan wordt besteedt aan speelvoorzieningen voor kinderen, dan is dat winst voor iedereen.

 • Fotowedstrijd

  Kinderen helpen dat is waar Kiwanis voor staat. Talenten ontdekken en stimuleren, een wedstrijd helpt daarbij. En als het dan over geluk gaat, wint iedereen een prijs!.

 • Verkeerstuin Plaswijck

  Gerealiseerd in 1991 is de verkeerstuin al jaren spring levend. Hier maken kinderen spelenderwijs kennis met verkeer en de regels. Mede dankzij Kiwanis Rotterdam

 • Voor kinderen, met jongeren ...

  Als je voor Unicef iets organi-seert, dan organiseer je natuur-lijk ook een leermoment voor horeca studenten. Mes, kanten! Bron: Gazet v Roosendaal

 • AMZAF 2017

  Arnhems Midzomeravond festival! Kiwanis Arnhem en het Nederlands Openlucht Museum geven jong talent de ruimte ...

 • STOP Tetanus

  Kiwanis geeft 1 miljoen euro voor Stop Tetanus

  Lees verder >
 • De Kiwanispop

  De Kiwanispop wordt aangeboden door Kiwanis Clubs in Nederland. Al sinds 1993 delen Kiwanis Clubs over de hele wereld de poppen uit aan kinderen in ziekenhuizen.

  Lees verder >

Home

Kiwanis Club Schieëpersland Venray e.o.

Welkom op de homepage van Kiwanisclub Schieëpersland uit Venray en omgeving. Als serviceclub zetten wij ons in voor tal van goede doelen in de regio Venray. Serving the Children is het motto van Kiwanis International. Wij geven daar op lokaal niveau invulling aan.

 

Bezoek ook onze facebook pagina 

Geslaagd Toeptoernooi: Kindervakantiewerk kan vooruit

Geslaagd Toeptoernooi: Kindervakantiewerk kan vooruit


Vrijdag 7 april werd alweer het 6de Venrays Toeptoernooi georganiseerd door Kiwanis Schiepersland. Met 72 deelnemers werd er in 3 opeenvolgende rondes, verdeeld over 5 bekende horecagelegenheden in het centrum van Venray, gestreden om de Piet van Benschop Bokaal. Deze bokaal vernoemd naar het vorig jaar overleden Kiwanis lid, Piet van Benschop, werd dit jaar voor het eerst uitgereikt aan de winnaar van 2017, toepkampioen van Venray, Henny de la Roy. In een spannende finale gespeeld in het Zusje,...

Lees verder

Kiwanis

© 2017 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook Twitter Linkedin Youtube