Kiwanis Steenbergen e.o.

Steenbergen e.o.

www.kiwanis.nl
 • De Kiwanispop

  De Kiwanispop wordt aangeboden door Kiwanis Clubs in Nederland. Al sinds 1993 delen Kiwanis Clubs over de hele wereld de poppen uit aan kinderen in ziekenhuizen.

  Lees verder >
 • Kiwanis 100 jaar

  Kiwanis viert in 2015 haar 100 jarig bestaan. Op 21 januari 1915 is Kiwanis International opgericht in Detroit, Michigan in de Verenigde Staten.

  Lees verder >
 • Kinderhospice Binnenveld

  Nieuwbouw Kinderhospice Binnenveld opent haar deuren, mede dankzij de gift van €250.000 van Kiwanis in het kader van haar 5e lustrum.

  Lees verder >
 • STOP Tetanus

  Kiwanis en UNICEF bundelen hun krachten om te proberen sterfte als gevolg van Tetanus terug te dringen. Kiwanis wil wereldwijd $ 110 miljoen bijeengebracht hebben in 2015.

  Lees verder >

Home

Kiwanisclub Steenbergen e.o.

In 2014 organiseerden wij onze jaarlijks terugkerende evenementen 'Kiwanis Haringparty', 'Kiwanis Golfdag' en 'Smaakvol in Steenbergen'. Daarnaast hebben wij boterletters verkocht. Stuk voor stuk evenementen die, met de zeer gewaardeerde hulp van sponsoren en vele bezoekers, ons in staat hebben gesteld diverse goede doelen financieel te ondersteunen. Wij danken eenieder voor de waardevolle bijdrage en hopen dat we ook het komende jaar op veel steun mogen rekenen.

Ook dit jaar zal de Kiwanisclub Steenbergen weer diverse evenementen organiseren die als voornaamste doelstelling hebben het ophalen van geld. Geld wat vervolgens gedoneerd wordt aan veelal lokale goede doelen, die zorgvuldig door onze projectcommissie worden geselecteerd. Via onze site informeren wij u graag over de door ons gerealiseerde projecten en over de evenementen die de komende periode op de agenda staan.

Voor 1 juni 2015 staat ons golfevent weer op de agenda. En twee weken later kunnen we, samen met u, weer genieten van de nieuwe haring die voor ons Haringfeest vers wordt aangevoerd vanuit Scheveningen!

Kiwanis

© 2015 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook Twitter Linkedin Youtube