Kiwanis Steenbergen e.o.

Steenbergen e.o.

www.kiwanis.nl

Home

Op donderdag 16 juni organiseerden wij onze jaarlijkse Haringparty

In samenwerking met Hotel/Restaurant Thuis! werd dit jaar onze Haringparty gevierd in Dinteloord, op het nieuwe terras van Thuis! Vanaf 17:00 uur stroomden de bezoekers binnen om te komen genieten van de vers uit Scheveningen aangevoerde Hollandsche Nieuwe onder het genot van een drankje. Naast de haring was er een uitgebreide BBQ, verzorgd door de Sligro.

Lovely Wines verzorgde een wijnproeverij heerlijke Spaanse bieren konden worden geproefd, die werden aangeboden door Slijterij 't Genoeghen. 

BMW Zwartepoorte heeft speciaal voor deze avond een 4-tal BMW 5-series beschikbaar gesteld voor de Haal-en-Breng-Service en hiervan werd gretig gebruik gemaakt!

Zoals altijd gaat de opbrengst van deze avond naar een goed doel. Dit jaar ondersteunen wij Stichting Dinteloord in Beweging, die met de opbrengst van maar liefst € 5.162 kinderen uit Dinteloord in staat stellen deel te nemen aan sportverenigingen, hun zwemdiploma kunnen halen en zodoende aansluiting krijgen of houden bij hun leeftijdsgenootjes. Een fantastisch doel, waar al vele jaren een grote behoefte aan blijkt te bestaan. 

 

Kiwanis steekt de handen uit de mouwen voor de Beleeftuin van Zorghoeve Kakelbont

Dinteloord – Op de Nationale Vrijwilligersdag NLdoet – zaterdag 12 maart jl. – werkten de leden van Kiwanis afdeling Steenbergen mee aan de nieuwe Beleeftuin van Zorghoeve Kakelbont in Dinteloord – gelegen aan de Boompjesdijk in Dinteloord. Naast de noeste arbeid kon Kiwanis het team van Kakelbont verblijden met een cheque van 1.530 euro voor de omheining van de dierenweide. 

Handen uit de mouwen

De leden van Kiwanis hebben in drie teams gewerkt aan het in elkaar zetten van houten tuinmeubelen, het schuren en verven van de pipowagen en het realiseren van de omheining van de nieuwe dierenweide. In de dierenweide komen o.a. de  hangbuikzwijnen Spikkel en Spot. 

Cheque van 1.530 euro

Kiwanis Steenbergen e.o. viert dit jaar haar 25 jarig bestaan. De voorzitter van de jubilieumcommissie, Albert de Jong, overhandigde tijdens de lunchpauze op zaterdag jl. een cheque van 1.530 euro aan Edith van der Riet en Dorien van der Kort van Zorghoeve Kakelbont. Met het geld uit de jubileumpot wordt een dierenweide in de beleeftuin van Kakelbont gerealiseerd, die op Tweede Paasdag officieel opengaat.

cheque uitreiking Kakelbont

Aanmeldingsformulier Haringparty


Aanmelding Haring

Vul hieronder het aantal gewenste toegangskaarten en uw gegevens in.
Prijs: € 35,00 Aantal:

Vul hieronder uw gegevens in. Velden met een * zijn vereist

Totaal: € 0,00


Kiwanis

© 2017 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook Twitter Linkedin Youtube