Kiwanis Steenbergen e.o.

Steenbergen e.o.

www.kiwanis.nl
 • De Kiwanispop

  De Kiwanispop wordt aangeboden door Kiwanis Clubs in Nederland. Al sinds 1993 delen Kiwanis Clubs over de hele wereld de poppen uit aan kinderen in ziekenhuizen.

  Lees verder >
 • Kinderhospice Binnenveld

  Nieuwbouw Kinderhospice Binnenveld opent haar deuren, mede dankzij de gift van €250.000 van Kiwanis in het kader van haar 5e lustrum.

  Lees verder >
 • STOP Tetanus

  Kiwanis en UNICEF bundelen hun krachten om de sterfte jonge moeders en pasgeboren baby's aan Tetanus terug te dringen. Kiwanis heeft nu wereldwijd bijna $ 110 miljoen bijeengebracht.

  Lees verder >

Home

Op donderdag 16 juni organiseren wij onze jaarlijkse Haringparty

Haringparty 2016

Kiwanis steekt de handen uit de mouwen voor de Beleeftuin van Zorghoeve Kakelbont

Dinteloord – Op de Nationale Vrijwilligersdag NLdoet – zaterdag 12 maart jl. – werkten de leden van Kiwanis afdeling Steenbergen mee aan de nieuwe Beleeftuin van Zorghoeve Kakelbont in Dinteloord – gelegen aan de Boompjesdijk in Dinteloord. Naast de noeste arbeid kon Kiwanis het team van Kakelbont verblijden met een cheque van 1.530 euro voor de omheining van de dierenweide. 

Handen uit de mouwen

De leden van Kiwanis hebben in drie teams gewerkt aan het in elkaar zetten van houten tuinmeubelen, het schuren en verven van de pipowagen en het realiseren van de omheining van de nieuwe dierenweide. In de dierenweide komen o.a. de  hangbuikzwijnen Spikkel en Spot. 

Cheque van 1.530 euro

Kiwanis Steenbergen e.o. viert dit jaar haar 25 jarig bestaan. De voorzitter van de jubilieumcommissie, Albert de Jong, overhandigde tijdens de lunchpauze op zaterdag jl. een cheque van 1.530 euro aan Edith van der Riet en Dorien van der Kort van Zorghoeve Kakelbont. Met het geld uit de jubileumpot wordt een dierenweide in de beleeftuin van Kakelbont gerealiseerd, die op Tweede Paasdag officieel opengaat.

cheque uitreiking Kakelbont

Kiwanis

© 2016 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook Twitter Linkedin Youtube