Kiwanis Steenbergen e.o.

Steenbergen e.o.

www.kiwanis.nl
  • De Kiwanispop

    De Kiwanispop wordt aangeboden door Kiwanis Clubs in Nederland. Al sinds 1993 delen Kiwanis Clubs over de hele wereld de poppen uit aan kinderen in ziekenhuizen.

    Lees verder >
  • STOP Tetanus

    Kiwanis en UNICEF bundelen hun krachten om te proberen sterfte als gevolg van Tetanus terug te dringen. Kiwanis wil wereldwijd $ 110 miljoen bijeengebracht hebben in 2015.

    Lees verder >

Home

Kiwanisclub Steenbergen e.o.

Ook dit jaar zal de Kiwanisclub Steenbergen weer diverse evenementen organiseren die als voornaamste doelstelling hebben het ophalen van geld. Geld wat gedoneerd wordt aan veelal lokale goede doelen, die zorgvuldig door onze projectcommissie worden geselecteerd. Via onze site informeren wij u graag over de door ons gerealiseerde projecten en over de evenementen die de komende periode op de agenda staan.

Kiwanis Par-3 Golftoernooi 

Op maandag 28 april organiseren wij alweer voor de 5e maal het Kiwanis Par-3 Golftoernooi op de 9 holes golfbaan van Akkermans bij De Heen. Met uw deelname ondersteunt u het belangrijke werk van de Stichting Goed Ontmoet (aangesloten bij de Voedselbanken Nederland) en kunt u in een ongedwongen, landelijke omgeving werken aan uw korte golfspel. Klik hier voor meer informatie.

Kiwanis Wijnverkoop

Onlangs hebben wij ons vernieuwde wijn-assortiment gepresenteerd. Voor het komende voorjaar hebben we een 4-tal overheerlijke wijnen geselecteerd in diverse prijsklassen.      Kijk hier voor meer informatie over onze wijnen.

Wilt u meer weten over onze club, onze activiteiten of onze projecten? Neem dan contact op via het contactformulier, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Kiwanis

© 2014 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook Twitter Linkedin Youtube