Kiwanis Steenbergen e.o.

Steenbergen e.o.

www.kiwanis.nl
 • Fijne kerst

  Mede namens het dagelijks bestuur van Kiwanis District Nederland wensen wij u een paar hele gezellige kerstdagen toe.

 • De Kiwanispop

  De Kiwanispop wordt aangeboden door Kiwanis Clubs in Nederland. Al sinds 1993 delen Kiwanis Clubs over de hele wereld de poppen uit aan kinderen in ziekenhuizen.

  Lees verder >
 • Kiwanis 100 jaar

  Kiwanis viert in 2015 haar 100 jarig bestaan. Op 21 januari 1915 is Kiwanis International opgericht in Detroit, Michigan in de Verenigde Staten.

  Lees verder >
 • Kinderhospice Binnenveld

  Nieuwbouw Kinderhospice Binnenveld opent haar deuren, mede dankzij de gift van €250.000 van Kiwanis in het kader van haar 5e lustrum.

  Lees verder >
 • STOP Tetanus

  Kiwanis en UNICEF bundelen hun krachten om te proberen sterfte als gevolg van Tetanus terug te dringen. Kiwanis wil wereldwijd $ 110 miljoen bijeengebracht hebben in 2015.

  Lees verder >

Home

Kiwanisclub Steenbergen e.o.

Ook dit jaar zal de Kiwanisclub Steenbergen weer diverse evenementen organiseren die als voornaamste doelstelling hebben het ophalen van geld. Geld wat vervolgens gedoneerd wordt aan veelal lokale goede doelen, die zorgvuldig door onze projectcommissie worden geselecteerd. Via onze site informeren wij u graag over de door ons gerealiseerde projecten en over de evenementen die de komende periode op de agenda staan.

Kiwanis Wijnflits 6 2014

Kiwanis Wijnflits 6 2014


De Kiwanis Nieuwsflits 6 2014 is weer uit en staat vol heerlijke wijnen die u bij ons kunt bestellen. Met uw aankoop ondersteund u de goede doelen die wij zorgvuldig hebben geselecteerd.

Lees verder

Aanmelden voor leden:

Smaakvol in Steenbergen

Smaakvol in Steenbergen

Kaarten bestellen voor Smaakvol in Steenbergen? Bel Jan Bruynseels op (06) 53908743 of bestel via onze website.

  

Kiwanis

© 2014 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook Twitter Linkedin Youtube