Kiwanis Steenbergen e.o.

Steenbergen e.o.

• Kiwanis Haringparty 2015

• Kiwanis Golfevent 2015

De opbrengst van deze dag naar een goed doel: het Kiwanis/Unicef Tetanus Project. Doet u met ons mee? Voor slechts € 50 bent u deelnemer en steunt u dit goede doel!

Kiwanisclub Steenbergen e.o.

In 2014 organiseerden wij onze jaarlijks terugkerende evenementen 'Kiwanis Haringparty', 'Kiwanis Golfdag' en 'Smaakvol in Steenbergen'. Daarnaast hebben wij boterletters verkocht. Stuk voor stuk evenementen die, met de zeer gewaardeerde hulp van sponsoren en vele bezoekers, ons in staat hebben gesteld diverse goede doelen financieel te ondersteunen. Wij danken eenieder voor de waardevolle bijdrage en hopen dat we ook het komende jaar op veel steun mogen rekenen.

Voor 1 juni 2015 staat ons golfevent weer op de agenda. En twee weken later kunnen we, samen met u, weer genieten van de nieuwe haring die voor ons Haringfeest vers wordt aangevoerd vanuit Scheveningen!

Kiwanis Golfevenement op 1 juni aanstaande

Op maandag 1 juni organiseert de Kiwanisclub Steenbergen haar jaarlijkse Golfevent bij Akkermans Golf & Leisure in De Heen. Deelname kost € 50 per persoon en is inclusief greenfee en maaltijd. De opbrengst van dit event gaat volledig naar het Kiwanis/Unicef Tetanus Project. Helpt u mee om Tetanus uit de wereld te bannen?
Hieronder treft u het inschrijvingsformulier aan. Een mailtje of belletje naar de organisatoren Albert Oomen of Rob Vermeulen volstaat ook!
Open hier het inschrijfformulier

Kiwanis Haringparty 2015 op donderdag 11 juni aanstaande

Donderdag 11 juni heeft ons jaarlijkse Haringfeest weer plaats. In De Wallevis te Steenbergen worden vanaf 17:00 uur de verse nieuwe haringen gepresenteerd en kunt u onder het genot van een nieuwe haring en een drankje netwerken. Circa 150 tot 180 bezoekers maken deze avond tot een gezellig en interessant evenement, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de Stichting Kind en Brandwond. Entreekaart kost slechts € 35. Meld u snel aan!
Kiwanis Haringparty