Kiwanis Steenbergen e.o.

Steenbergen e.o.

www.kiwanis.nl
  • Kiwanis Golftoernooi geslaagd!

    Met dank aan alle deelnemers kijken wij terug op een mooi golftoernooi, waarbij aan de Stichting Goed Ontmoet / Voedselbanken een cheque is uitgereikt van € 3.000,=

    Lees verder >

Home

Kiwanisclub Steenbergen e.o.

Ook dit jaar zal de Kiwanisclub Steenbergen weer diverse evenementen organiseren die als voornaamste doelstelling hebben het ophalen van geld. Geld wat vervolgens gedoneerd wordt aan veelal lokale goede doelen, die zorgvuldig door onze projectcommissie worden geselecteerd. Via onze site informeren wij u graag over de door ons gerealiseerde projecten en over de evenementen die de komende periode op de agenda staan.

Kiwanis Haringparty 2014

Op 12 juni vond alweer voor de 14e maal onze Haringparty in Eetcafé-Restaurant 'de Wallevis' in Steenbergen plaats. 

Dankzij een grote opkomst, vele gewaardeerde sponsoren en heerlijk weer is ook deze editie weer succesvol verlopen en hebben wij de Stichting Asian Foundation een cheque kunnen overhandigen van maar liefst € 3.000,=. Voor meer informatie kijk op: www.asianfoundation.nl

Hartelijk dank aan alle bezoekers, sponsoren en het team van De Wallevis voor de gastvrije ontvangst!

Kiwanis Wijnverkoop (doorlopend)

Onlangs hebben wij ons vernieuwde wijn-assortiment gepresenteerd. Voor de komende periode hebben we weer een aantal overheerlijke wijnen geselecteerd in diverse prijsklassen. Kijk hier voor meer informatie over onze wijnen. 

Houd onze nieuwsberichten in de gaten!

Wilt u meer weten over onze club, onze activiteiten of onze projecten? Neem dan contact op via het contactformulier, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Kiwanis Wijnflits 6 2014

Kiwanis Wijnflits 6 2014


De Kiwanis Nieuwsflits 6 2014 is weer uit en staat vol heerlijke wijnen die u bij ons kunt bestellen. Met uw aankoop ondersteund u de goede doelen die wij zorgvuldig hebben geselecteerd.

Lees verder

Kiwanis

© 2014 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook Twitter Linkedin Youtube