Kiwanis Serviceclubs
Kiwanis Serviceclubs > Webshop en Printshop

Webshop en Printshop

Webshop

De Kiwanis webshop voor Nederland wordt uitgevoerd door Kiwanis België.  Beheerder is Marc van der Meersch e-mail: marc.vandermeersch@telenet.be . Uiteraard is het ook mogelijk om gebruik te maken van de webshop van Kiwanis International.

Webshop Kiwanis België Webshop Kiwanis International

Printshop

Experimenteel is de Kiwanisprintshop. In de Kiwanisprintshop vindt u sjablonen om banners, brochures en andere prinsbles te ontwerpen. Het ontwerp is conform de Kiwanis Branding gids. U kunt het door u gecreëerde pdf downloaden en aan uw drukker verstrekken. U kunt uiteraard ook bij onze sponsor van deze pagina MultiCopy terecht. Dat laatste is niet verplicht!

https://www.four51.com/UI/Customer.aspx?p=Home. De inlognaam is Kiwanis_lelystad. De code is Kiwanis.