Kiwanis Zoetermeer

Zoetermeer

www.kiwanis.nl
  • De Kiwanispop

    De Kiwanispop wordt aangeboden door Kiwanis Clubs in Nederland. Al sinds 1993 delen Kiwanis Clubs over de hele wereld de poppen uit aan kinderen in ziekenhuizen.

    Lees verder >
  • STOP Tetanus

    Kiwanis geeft 1 miljoen euro voor Stop Tetanus

    Lees verder >

HomeWelkom bij Kiwanis Zoetermeer & de Hoop

 

Logo Kiwanis Zoetermeer De Hoop

Welkom op de website Kiwanis Zoetermeer & De Hoop.

De Kiwanis Zoetermeer & De Hoop is een gezellige en gevarieerde groep
professionals die iets terug willen doen voor de maatschappij
en gezelligheid en netwerken hoog in het vaandel hebben staan. De huidige leden komen uit diverse beroepsgroepen en zijn actief betrokken. Onze Kiwanisclub heeft ongeveer drie projecten per jaar: Een funding project en een 'handen uit de mouwen' project. Daarnaast zoeken wij regelmatig de samenwerking op met andere projecten.

Iedere maand komen wij 2 keer bijeen voor een vergadering in combinatie met een hapje eten en borrel en een alternatieve vergadering waar wij iets anders doen zoals een spreker, bedrijfsbezoek of een andere activiteit!

Kortom een actieve en gezellige groep mensen die alles behalve standaard zaken aanpakken!

Sinds juni 2014 zijn de twee Kiwanisclubs uit Zoetermeer samengegaan. Er is nu één Kiwanisclub in Zoetermeer met meer dan 20 leden!
In de communicatie kan het zijn dat u verschillende namen tegenkomt. Dit is niet bedoeld om verwarring te creëren, maar heeft te maken met hoe wij de toekomst van onze club zien. Een jongerenafdeling (De Hoop) en een afdeling doorgewinterde leden vanaf een bepaalde leeftijd (Zoetermeer).
Internationaal worden wij Kiwanis Club Zoetermeer genoemd.
Nationaal, regionaal en op social media zijn wij Kiwanis Club Zoetermeer & De Hoop. Onder deze naam zijn wij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Al tientallen jaren heeft Kiwanis in haar activiteiten vooral het oog gericht op kinderen. Hierin onderscheidt deze serviceclub organisatie zich van andere serviceclub organisaties. Om deze prioriteit kracht bij te zetten is in 2005 besloten dat het motto van Kiwanis voortaan officieel zal zijn:

 

Serving the children of the world

Een motto ten dienste van de kinderen van deze wereld. Het is meer dan een holle slogan. Het betreft een echt engagement. Kiwanians zullen al het mogelijke doen om de nood van vooral kinderen te lenigen. Wij maken deel uit van een serviceclub organisatie waarvan de leden bouwen, niet afbreken; verheffen, niet verdrukken; liefhebben, niet loslaten; voeden, niet verwaarlozen; achten, niet verachten; werken zodat de kansarmen zich aanvaard voelen, dat de jongeren zich belangrijk voelen en onze gemeenschappen zich vereerd voelen omdat Kiwanis zich over hen ontfermt.


Founding members kvk 61038717

 

Sneak Preview: KAZ 2017


In 2016 al een groot succes! In 2017 weer een KAZ superdag! Binnenkort meer....

Lees verder

Mooi opbrengst MTB tocht!


Op 11 september vond onze jaarlijkse MTB tocht plaats. Er waren 100 deelnemers die prachtig uitgezette parcours fietsten. Voor de kinderen was er een korte MTB tocht. Door de sponsoren en deelnemers is uiteindelijk 2569 euro opgehaald voor de Stichting Leergeld. Elk jaar wordt dit evenement groter en heeft inmiddels een nationale status. Het trekt bikers uit heel Nederland aan. Ook voor 2017 zijn wij voornemens de Kiwanis MTB tocht inseptember te laten plaatsvinden.

Lees verder

Inschrijven nu mogelijk voor de MTB tocht 11 september 2016


De inschrijving voor de MTB tocht op 11 september 2016 kan via:

Lees verder

Kiwanis

© 2016 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook Twitter Linkedin Youtube