Kiwanis Zoetermeer

Zoetermeer

www.kiwanis.nl
 • Verkeerstuin Plaswijck

  Gerealiseerd in 1991 is de verkeerstuin al jaren spring levend. Hier maken kinderen spelenderwijs kennis met verkeer en de regels. Mede dankzij Kiwanis Rotterdam

 • Voor kinderen, met jongeren ...

  Als je voor Unicef iets organi-seert, dan organiseer je natuur-lijk ook een leermoment voor horeca studenten. Mes, kanten! Bron: Gazet v Roosendaal

 • Avondvierdaagse

  Kiwanis Halderberge organiseert met vrienden alweer de twintigste Avond-wandel-vierdaagse Hoeven. Bewegen is altijd een goed idee! Bron: AD Roosendaal.

 • Kinderfeest Barendrecht

  Het Kinderfeest 2017 in Barendrecht is meer dan geslaagd getuige de verslagen en een mooie foto reportage.

 • Art Laren

  Is het een kunst om in een kunstenaarsdorp een Art Fair te organiseren? Niet voor Kiwanis Club Laren! De opbrengst is uiteraard ten behoeve van kinderen.

 • AMZAF 2017

  Arnhems Midzomeravond festival! Kiwanis Arnhem en het Nederlands Openlucht Museum geven jong talent de ruimte ...

 • De Kiwanispop

  De Kiwanispop wordt aangeboden door Kiwanis Clubs in Nederland. Al sinds 1993 delen Kiwanis Clubs over de hele wereld de poppen uit aan kinderen in ziekenhuizen.

  Lees verder >
 • STOP Tetanus

  Kiwanis geeft 1 miljoen euro voor Stop Tetanus

  Lees verder >

HomeWelkom bij Kiwanis Zoetermeer & de Hoop

 

Logo Kiwanis Zoetermeer De Hoop

Welkom op de website van serviceclub Kiwanis Zoetermeer & De Hoop.

De Kiwanis Zoetermeer & De Hoop is een gezellige en gevarieerde groep
professionals die iets terug willen doen voor de maatschappij
en gezelligheid en netwerken hoog in het vaandel hebben staan. De huidige leden komen uit diverse beroepsgroepen en zijn actief betrokken. Onze Kiwanisclub heeft ongeveer drie projecten per jaar: Een funding project en een 'handen uit de mouwen' project. Daarnaast zoeken wij regelmatig de samenwerking op met andere projecten.

Iedere maand komen wij 2 keer bijeen voor een vergadering in combinatie met een hapje eten en borrel en een alternatieve vergadering waar wij iets anders doen zoals een spreker, bedrijfsbezoek of een andere activiteit!

Kortom een actieve en gezellige groep mensen die alles behalve standaard zaken aanpakken!

Sinds juni 2014 zijn de twee Kiwanisclubs uit Zoetermeer samengegaan. Er is nu één Kiwanisclub in Zoetermeer met meer dan 20 leden!
In de communicatie kan het zijn dat u verschillende namen tegenkomt. Dit is niet bedoeld om verwarring te creëren, maar heeft te maken met hoe wij de toekomst van onze club zien. Een jongerenafdeling (De Hoop) en een afdeling doorgewinterde leden vanaf een bepaalde leeftijd (Zoetermeer).
Internationaal worden wij Kiwanis Club Zoetermeer genoemd.
Nationaal, regionaal en op social media zijn wij Kiwanis Club Zoetermeer & De Hoop. Onder deze naam zijn wij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Al tientallen jaren heeft Kiwanis in haar activiteiten vooral het oog gericht op kinderen. Hierin onderscheidt deze serviceclub organisatie zich van andere serviceclub organisaties. Om deze prioriteit kracht bij te zetten is in 2005 besloten dat het motto van Kiwanis voortaan officieel zal zijn:

 

Serving the children of the world

Een motto ten dienste van de kinderen van deze wereld. Het is meer dan een holle slogan. Het betreft een echt engagement. Kiwanians zullen al het mogelijke doen om de nood van vooral kinderen te lenigen. Wij maken deel uit van een serviceclub organisatie waarvan de leden bouwen, niet afbreken; verheffen, niet verdrukken; liefhebben, niet loslaten; voeden, niet verwaarlozen; achten, niet verachten; werken zodat de kansarmen zich aanvaard voelen, dat de jongeren zich belangrijk voelen en onze gemeenschappen zich vereerd voelen omdat Kiwanis zich over hen ontfermt.


Founding members kvk 61038717

 
Presentatie over de Heinekenontvoering

Presentatie over de Heinekenontvoering


Op donderdag 20 april 2017 kwam de leider van het onderzoek naar de Heinekenontvoering vertellen over hoe destijds de ontvoering vanuit politie oogpunt is aangepakt. Op een zeer spannende wijze vertelde Gert van Beek over de Heinekenontvoering. De opbrengsten van deze avond komen ten gunste van het goede doel, de kinderen.

Lees verder

Super kinderfeest KAZ ! 18-3-2017

Super kinderfeest KAZ ! 18-3-2017


Op zaterdag 18 maart 2017 vond er een enorme happening plaats voor kinderen in de leeftijd van 8-12 jaar. In het Attractiecentrum Zoetermeer konden zij diverse activiteiten doen. Tevens was er gezorgd voor taart, drinken en een heerlijke lunch. Ongeveer 50 kinderen en 25 ouders genoten van deze dag! Wethouder Kuiper van de gemeente opende het evenement met het aansnijden van de overheerlijke taart van bakkerij Ammerlaan.

Lees verder

Presentatie Gert van Beek 20 april 2017

Presentatie Gert van Beek 20 april 2017


Klik hier om u aan te melden.

Lees verder

Kiwanis

© 2017 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook Twitter Linkedin Youtube