Kiwanis Zoetermeer

Zoetermeer

www.kiwanis.nl
 • Gooise Karavaan

  25e Gooise Karavaan! Een begrip in het Gooi en Eemland. Gehandicapte kinderen wordt een onvergetelijke dag bezorgd.

 • STOP Tetanus

  Kiwanis geeft 1 miljoen euro voor Stop Tetanus

  Lees verder >
 • Goed doen

  Wie goed doet, die goed ontmoet. Kiwanis helpt kinderen en anderen helpen mee. Daar mag je best reclame voor maken.

 • De Kiwanispop

  De Kiwanispop wordt aangeboden door Kiwanis Clubs in Nederland. Al sinds 1993 delen Kiwanis Clubs over de hele wereld de poppen uit aan kinderen in ziekenhuizen.

  Lees verder >

HomeWelkom bij Kiwanis Zoetermeer & de Hoop

 

Logo Kiwanis Zoetermeer De Hoop

Welkom op de website van serviceclub Kiwanis Zoetermeer & De Hoop.

De Kiwanis Zoetermeer & De Hoop is een gezellige en gevarieerde groep
professionals die iets terug willen doen voor de maatschappij
en gezelligheid en netwerken hoog in het vaandel hebben staan. De huidige leden komen uit diverse beroepsgroepen en zijn actief betrokken. Onze Kiwanisclub heeft ongeveer drie projecten per jaar: Een funding project en een 'handen uit de mouwen' project. Daarnaast zoeken wij regelmatig de samenwerking op met andere projecten.

Iedere maand komen wij 2 keer bijeen voor een vergadering in combinatie met een hapje eten en borrel en een alternatieve vergadering waar wij iets anders doen zoals een spreker, bedrijfsbezoek of een andere activiteit!

Kortom een actieve en gezellige groep mensen die alles behalve standaard zaken aanpakken!

Sinds juni 2014 zijn de twee Kiwanisclubs uit Zoetermeer samengegaan. Er is nu één Kiwanisclub in Zoetermeer met meer dan 20 leden!
In de communicatie kan het zijn dat u verschillende namen tegenkomt. Dit is niet bedoeld om verwarring te creëren, maar heeft te maken met hoe wij de toekomst van onze club zien. Een jongerenafdeling (De Hoop) en een afdeling doorgewinterde leden vanaf een bepaalde leeftijd (Zoetermeer).
Internationaal worden wij Kiwanis Club Zoetermeer genoemd.
Nationaal, regionaal en op social media zijn wij Kiwanis Club Zoetermeer & De Hoop. Onder deze naam zijn wij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Al tientallen jaren heeft Kiwanis in haar activiteiten vooral het oog gericht op kinderen. Hierin onderscheidt deze serviceclub organisatie zich van andere serviceclub organisaties. Om deze prioriteit kracht bij te zetten is in 2005 besloten dat het motto van Kiwanis voortaan officieel zal zijn:

 

Serving the children of the world

Een motto ten dienste van de kinderen van deze wereld. Het is meer dan een holle slogan. Het betreft een echt engagement. Kiwanians zullen al het mogelijke doen om de nood van vooral kinderen te lenigen. Wij maken deel uit van een serviceclub organisatie waarvan de leden bouwen, niet afbreken; verheffen, niet verdrukken; liefhebben, niet loslaten; voeden, niet verwaarlozen; achten, niet verachten; werken zodat de kansarmen zich aanvaard voelen, dat de jongeren zich belangrijk voelen en onze gemeenschappen zich vereerd voelen omdat Kiwanis zich over hen ontfermt.


Founding members kvk 61038717

 
Super kinderfeest KAZ ! 18-3-2017

Super kinderfeest KAZ ! 18-3-2017


Op zaterdag 18 maart 2017 vond er een enorme happening plaats voor kinderen in de leeftijd van 8-12 jaar. In het Attractiecentrum Zoetermeer konden zij diverse activiteiten doen. Tevens was er gezorgd voor taart, drinken en een heerlijke lunch. Ongeveer 50 kinderen en 25 ouders genoten van deze dag! Wethouder Kuiper van de gemeente opende het evenement met het aansnijden van de overheerlijke taart van bakkerij Ammerlaan.

Lees verder

Presentatie Gert van Beek 20 april 2017

Presentatie Gert van Beek 20 april 2017


Klik hier om u aan te melden.

Lees verder

Club kerstdiner

Club kerstdiner


Op donderdag 15 december 2016 vond het Kiwanis kerstdiner van onze club plaats met de leden en de partners van de leden. Tijdens deze gezellige bijeenkomst werd Stichting Leergeld in het zonnetje gezet en ontving Stichting Leergeld de opbrengst van de mountainbiketocht. Daarnaast werd ook Arthur Singendonk in de schijnwerpers gezet vanwege zijn uitzonderlijke verdiensten voor de club en de organisatie van de mountainbiketocht. Hij ontving onze (wissel)kubus van verdienste.Het bijzondere groepsgevoel...

Lees verder

Kiwanis

© 2017 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook Twitter Linkedin Youtube