Kiwanis Alblasserwaard

Alblasserwaard

www.kiwanis.nl
 • Verwendag kinderen voedselbank 10-03-2017

  Datum: zaterdag 10 maart 2018 Locatie: De Spelerij – Uitvinderij Veldweg 5, 6952 GX Dieren Zorgeloze dag voor kinderen door Kiwanis Via de Voedselbank in de gemeenten Rheden en Doesburg hebben ouders 37 kinderen opgeven om een dag in het zonnetje te worden gezet. Kiwanis verzorgde voor deze kinderen op zaterdag 10 maart een actieve en onbezorgde dag bij De Spelerij - De Uitvinderij in Dieren. De kinderen werden ’s morgens opgehaald/gebracht en na een inspannende dag weer thuis gebracht of opgehaald. Alle kosten zijn door Kiwanis betaald met geld van eerdere projecten zoals de jaarlijkse Haringparty en de Wildparty. De kinderen hebben zich de hele dag vermaakt. In de ochtend vrij spelen in de Spelerij en ontdekken in de Uitvinderij. Ze werden geschminkt, hebben samen brood voor de lunch gebakken en in de middag kwam circus Studio 26 een interactieve voorstelling geven. Na een succesvolle dag werden de blije maar vermoeide kinderen door Kiwanis weer naar huis gebracht of opgehaald.

 • Dromen?

  KC Rheden Veluwezoom realiseert dromen! Dromen van een wereld waarin ieder kind gezond, gelukkig en geliefd is. Dream4kids en Kiwanis doen daar samen wat aan.

 • Haarwens

  Het zal je maar gebeuren. Ziek en dan al je haren weg! Haarwens helpt kinderen een beetje met een mooie pruik van echt haar. Kiwanis Goirle Mark & Leij helpt met een lunch en een bijdrage

 • Voor kinderen, met jongeren ...

  Als je voor Unicef iets organi-seert, dan organiseer je natuur-lijk ook een leermoment voor horeca studenten. Mes, kanten! Bron: Gazet v Roosendaal

 • STOP Tetanus

  Kiwanis geeft 1 miljoen euro voor Stop Tetanus

  Lees verder >
 • De Kiwanispop

  De Kiwanispop wordt aangeboden door Kiwanis Clubs in Nederland. Al sinds 1993 delen Kiwanis Clubs over de hele wereld de poppen uit aan kinderen in ziekenhuizen.

  Lees verder >

Home

 

                             Het 'charter' moment van Kiwanisclub Alblasserwaard

En het feit dat u onze site bezoekt geeft al aan dat u belangstelling heeft voor de mooie doelen die onze club nastreeft.
De Kiwanis Club Alblasserwaard is opgericht in 1999. Anno 2016 is deze club uitgegroeid tot een groep van enthousiaste vrouwen en mannen die naast hun meestal drukke dagtaak of maatschappelijke activiteiten belangstelling hebben voor groepen die het minder hebben. Met name kinderen die veel moeten missen, bijvoorbeeld  als gevolg van lichamelijke of geestelijke beperkingen, ten opzichte van vele anderen in onze samenleving. De leden van de club hebben een flink ontwikkeld sociaal gevoel dat zij daadwerkelijk tot uiting brengen in hun activiteiten.

Waar de overheid geen faciliteiten of te weinig middelen  beschikbaar heeft probeert de Kiwanis Club in actie te komen door middel van fondswerving en daadwerkelijke onder-  steuning.

Spreekt deze doelstelling u aan?

Kom dan eens vrijblijvend kennis maken met onze enthousiaste en vooral informele groep. U kunt dan horen hoe de clubleden elk jaar in actie komen om middelen te vergaren teneinde locale projecten te ondersteunen.

Kortom, Kiwanis Club Alblasserwaard staat midden in de samenleving en komt in actie daar waar nodig en  het resultaat ook zichtbaar is.

Van harte welkom!!

Namens de Kiwanisleden

  

Kiwanis

© 2018 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook Twitter Linkedin Youtube