Kiwanis Alblasserwaard

Alblasserwaard

www.kiwanis.nl
 • Spelen bij de Peperbus

  Kiwanis tovert Grote Markt van Bergen op Zoom om tot een groot speelparadijs.

 • Feest in Zoetermeer

  40 kinderen gesponsord door Kiwanis openen de langste stormbaan van Nederland. Burgemeester Aptroot telt af.

 • Verwendag in Dieren

  Kiwanis verzorgde voor 37 kinderen een actieve en onbezorgde dag bij De Spelerij - De Uitvinderij in Dieren.

 • Dromen?

  KC Rheden Veluwezoom realiseert dromen! Dromen van een wereld waarin ieder kind gezond, gelukkig en geliefd is. Dream4kids en Kiwanis doen daar samen wat aan.

 • Voor kinderen, met jongeren ...

  Als je voor Unicef iets organi-seert, dan organiseer je natuur-lijk ook een leermoment voor horeca studenten. Mes, kanten! Bron: Gazet v Roosendaal

 • STOP Tetanus

  Kiwanis geeft 1 miljoen euro voor Stop Tetanus

  Lees verder >
 • De Kiwanispop

  De Kiwanispop wordt aangeboden door Kiwanis Clubs in Nederland. Al sinds 1993 delen Kiwanis Clubs over de hele wereld de poppen uit aan kinderen in ziekenhuizen.

  Lees verder >

Home

 

                             Het 'charter' moment van Kiwanisclub Alblasserwaard

En het feit dat u onze site bezoekt geeft al aan dat u belangstelling heeft voor de mooie doelen die onze club nastreeft.
De Kiwanis Club Alblasserwaard is opgericht in 1999. Anno 2016 is deze club uitgegroeid tot een groep van enthousiaste vrouwen en mannen die naast hun meestal drukke dagtaak of maatschappelijke activiteiten belangstelling hebben voor groepen die het minder hebben. Met name kinderen die veel moeten missen, bijvoorbeeld  als gevolg van lichamelijke of geestelijke beperkingen, ten opzichte van vele anderen in onze samenleving. De leden van de club hebben een flink ontwikkeld sociaal gevoel dat zij daadwerkelijk tot uiting brengen in hun activiteiten.

Waar de overheid geen faciliteiten of te weinig middelen  beschikbaar heeft probeert de Kiwanis Club in actie te komen door middel van fondswerving en daadwerkelijke onder-  steuning.

Spreekt deze doelstelling u aan?

Kom dan eens vrijblijvend kennis maken met onze enthousiaste en vooral informele groep. U kunt dan horen hoe de clubleden elk jaar in actie komen om middelen te vergaren teneinde locale projecten te ondersteunen.

Kortom, Kiwanis Club Alblasserwaard staat midden in de samenleving en komt in actie daar waar nodig en  het resultaat ook zichtbaar is.

Van harte welkom!!

Namens de Kiwanisleden

  

Installatie Gerard Kraaijeveld op 28 januari 2019


Op 28 januari 2019 is Gerard Kraaijeveld geinstalleerd als nieuw lid van Kiwanisclub Alblasserwaard. President Jan Korevaar verrichtte de officiele handelingen en speldde Gerard het Kiwanis speldje op. Allle leden zijn zeer content met de installatie van Gerard, die naast een prettige persoonlijkheid tevens ondernemer is.

Lees verder

Bestuurswisseling: Linda van Nifterik volgt Jan Kok op als penningmeester van Kiwanisclub Alblasserwaard op maandag 22 oktober 2018

Bestuurswisseling: Linda van Nifterik volgt Jan Kok op als penningmeester van Kiwanisclub Alblasserwaard op maandag 22 oktober 2018


Lees verder

Tekenen voor Kinderen

Tekenen voor Kinderen


Stef van de stichting Tekenen voor Kinderen in actie in het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht. Mogelijk gemaakt door de bijdrage van Kiwanisclub Alblasserwaard!

Lees verder

Kiwanis

© 2019 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook Twitter Linkedin Youtube