Kiwanis Alblasserwaard

Alblasserwaard

www.kiwanis.nl
Kiwanis
Kiwanis > Aspergediner 2017

Aspergediner 2017

Kiwanisclub Alblasserwaard haalt 9000 euro op voor 3 maatschappelijke organisaties


Zaterdag 13 mei organiseerde Kiwanisclub Alblasserwaard - in samenwerking met KYPAD (Kiwanis Young Professionals Alblasserwaard Drechtsteden)  - voor de 18e maal het jaarlijkse aspergediner in restaurant Kampagne in Hardinxveld.
Het doel van dit diner was geld bijeen te brengen om maatschappelijke organisaties te ondersteunen waar de overheid een terugtrekkende beweging heeft gemaakt.
Kiwanis heeft als credo " Serving the childeren of the world"; de goede doelen die deze avond zijn ondersteund hebben daar natuurlijk alles mee te maken.
Na een uitgesproken smakelijke maaltijd, een loterij , een muzikale omlijsting en een veiling kon voorzitter Jan Korevaar de opbrengst van de avond bekend maken welke totaal 9000 euro was.
Het bedrag werd als volgt verdeeld:
Het Rode Kruis ontving een cheque van 3.500 Euro om begin oktober een reis met zo’n honderd mensen met een handicap naar Artis te maken.
Stichting kledingbank Hardinxveld krijgt ter waarde van 2.750 Euro nieuwe kleding, dekbedhoezen en ander textiel. Hier is grote behoefte aan, maar voor nieuwe kleding kunnen zij niet uit de reguliere kledinginzamelingen putten.
Voor het nieuw te bouwen zorgcomplex Buitenhof in Hardinxveld is grote behoefte aan een specialistisch zorgbad met tilinstallatie. De totale kosten hiervoor zijn 5.500 Euro, deze vallen buiten de geplande budgetten. Samen met service clubs de Lionsclub Alblasserwaard Tablis(1.000 Euro), Rotary Sliedrecht (1.750 Euro) en de bijdrage van Kiwanisclub Alblasserwaard (2.750 Euro) is dit bedrag bijeen gebracht en in de vorm van cheques uitgereikt.

Al met al een gezellige avond met een prachtig eindresultaat.

Kiwanis

© 2019 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook Twitter Linkedin Youtube