Kiwanis Alblasserwaard

Alblasserwaard

Kiwanis > Aspergediner 2018

Aspergediner 2018

Kiwanis aspergediner levert 9000 euro op tijdens een gezellig diner met entertainment

Het aspergeseizoen is in volle gang. Zo ook in Kampanje, waar op zaterdag 26 mei de negentiende editie van het aspergediner plaatsvond. Het diner, georganiseerd door Kiwanisclub Alblasserwaard en Kiwanis Young Professionals Alblasserwaard en Drechtsteden (KYPAD), bracht 9000 euro op voor drie goede doelen die regionaal actief zijn.

Het bijeengebrachte geld wordt geschonken aan goede doelen die ook regionaal actief zijn. Zo werd de opbrengst van het aspergediner verdeeld tussen Stichting Tekenen voor Kinderen, Babyhuis Dordrecht en Stichting Lach voor een dag.

De ruim 70 deelnemers van het aspergediner werden om 19.00 uur welkom geheten door Jan Korevaar, president van Kiwanisclub Alblasserwaard. Vertegenwoordigers van de drie goede doelen kregen een moment om zichzelf en hun stichting voor te stellen. Vervolgens werd het voorgerecht geserveerd. Het Kabinet verzorgde de muziek tijdens de avond. De eters konden bieden op verzoeknummers, die de band vervolgens ten gehore bracht.

Tijdens het hoofdgerecht, een aspergebuffet, werden lootjes verkocht. Daarmee konden de aanwezigen onder andere weekjes weg, gereedschapskoffers en vispakketten winnen. Na het dessertbuffet werd er spontaan een dansvloer gecreëerd en gingen de voeten van de vloer.

Aan het einde van de avond werden traditioneel de cheques uitgereikt. Stichting Tekenen voor Kinderen, Babyhuis Dordrecht en Stichting Lach voor een dag konden alle drie een cheque ter waarde van 3000 euro in ontvangst nemen.

Zie ook de foto's van deze avond.