Kiwanis Almelo

Almelo

www.kiwanis.nl
 • Vliegfeest strand bij Molenslag

 • Kinderburgemeester Hilversum Ilse spreekt congres toe

 • Informatie over het poppenproject

 • Kids Fun Program Congres 2019

  Op het bordes bij MCO

 • STOP Tetanus

  Kiwanis geeft 1 miljoen euro voor Stop Tetanus

  Lees verder >

Home

 Welkom op de website van de 27-jarige Kiwanis Club Almelo, de grootste Nederlandse Kiwanis Club! Onderscheiden met de prestigieuze award 'Kiwanis Club Of The Year!' en op 4 september 2019 met de hoogste onderscheiding 'Distinguished Club'

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

We zijn een dynamische, ambitieuze club met 40 leden, gevestigd in het mooie Twente en opgericht in 1992.  In 2017 vierden we ons jubileumjaar; we bestonden toen 25 jaar.
Op de volgende pagina's geven we een impressie over wie we zijn, waar we ons in het dagelijks leven mee bezighouden en wat onze drijfveren zijn. Heeft u vragen? Aarzel dan niet ons te contacteren - een contactformulier vindt u op deze website. Maar u kunt uiteraard ook via e-mail rechtstreeks contact opnemen met onze voorzitter Olav van Balen.

U kunt Olav van Balen eenvoudig bereiken via e-mail o.van.balen@gmail.com
Vriendelijke groeten van de leden van Kiwanis Club Almelo - een club in beweging! 

 


Lustrumfeest juni 2017 in Muggenbeet - Kiwanis Club Almelo bestaat 25 jaar

 

Kerstbomenverkoop levert recordbedrag van ruim 10.000 euro op!

Kerstbomenverkoop levert recordbedrag van ruim 10.000 euro op!


Uit Dagblad Tubantia de Twentsche Courant - maandag 9 december 2019. Kerstbomen Kiwanis leveren ruim 10.000 euro op voor kinderprojecten Almelo en omstreken ALMELO - De jaarlijkse kerstbomenactie van de Kiwanis Club Almelo die zaterdag werd gehouden, heeft een recordbedrag opgeleverd van 10.045 euro voor het kinderfonds van de serviceclub. Volgens Jos Bloemendal van Kiwanis Club Almelo zit er een stijgende lijn in het succes van de jaarlijkse kerstbomenactie....

Lees verder

Koop een verse Nordmann kerstboom en steun de goede doelen! Uw boom wordt gratis aan huis of kantoor afgeleverd op zaterdag 7 december.

Koop een verse Nordmann kerstboom en steun de goede doelen! Uw boom wordt gratis aan huis of kantoor afgeleverd op zaterdag 7 december.


Hoe mooi is dit? U bestelt uw verse Nordmann kerstboom (of kerstbomen) en steunt ook nog eens de goede doelen! Wij bezorgen gratis aan huis of kantoor, mits u in Twente of Salland woont. Een versgezaagde Nordmann kerstboom kost 35,00 euro en van dit bedrag gaat maar liefst ruim 22,00 euro naar de goede doelen, dit zijn altijd kindgerelateerde Kiwanis doelen! Dit jaar, 2019, hebben we ruim ingekocht en op zaterdag 7 december gaan alle leden van Kiwanis Club Almelo de 370 Nordmann kerstbomen uitrijden.De...

Lees verder

Tommy Kiens, ons 40e lid, geinaugureerd

Tommy Kiens, ons 40e lid, geinaugureerd


Breaking news! Tijdens de formele vergadering van woensdag 4 september is ons 40e lid, Tommy Kiens, officieel geinstalleerd. Tommy (1978) vertelde tijdens zijn eerste toespraak zeer verguld te zijn met de toetreding tot Kiwanis Club Almelo. En natuurlijk werd er na het in ontvangst nemen van de felicitaties uitvoerig getoast op onze nieuwe clubvriend. You go Tommy!

Lees verder

Kiwanis

© 2020 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook Twitter Linkedin Youtube