Kiwanis Almelo

Almelo

www.kiwanis.nl
 • Feest in Zoetermeer

  40 kinderen gesponsord door Kiwanis openen de langste stormbaan van Nederland. Burgemeester Aptroot telt af.

 • Verwendag in Dieren

  Kiwanis verzorgde voor 37 kinderen een actieve en onbezorgde dag bij De Spelerij - De Uitvinderij in Dieren.

 • Dromen?

  KC Rheden Veluwezoom realiseert dromen! Dromen van een wereld waarin ieder kind gezond, gelukkig en geliefd is. Dream4kids en Kiwanis doen daar samen wat aan.

 • Voor kinderen, met jongeren ...

  Als je voor Unicef iets organi-seert, dan organiseer je natuur-lijk ook een leermoment voor horeca studenten. Mes, kanten! Bron: Gazet v Roosendaal

 • STOP Tetanus

  Kiwanis geeft 1 miljoen euro voor Stop Tetanus

  Lees verder >
 • De Kiwanispop

  De Kiwanispop wordt aangeboden door Kiwanis Clubs in Nederland. Al sinds 1993 delen Kiwanis Clubs over de hele wereld de poppen uit aan kinderen in ziekenhuizen.

  Lees verder >

Home

 Welkom op de website van de 26-jarige Kiwanis Club Almelo. Onderscheiden met de prestigieuze award 'Kiwanis Club Of The Year!'

We zijn een dynamische, ambitieuze club met 40 leden, gevestigd in het mooie Twente en opgericht in 1992.  Vorig jaar was ons jubileumjaar; we bestonden toen 25 jaar.
Op de volgende pagina's geven we een impressie over wie we zijn, waar we ons in het dagelijks leven mee bezighouden en wat onze drijfveren zijn.
Heeft u vragen? Aarzel dan niet ons te contacteren - een contactformulier vindt u op deze website. Maar u kunt uiteraard ook via e-mail rechtstreeks contact opnemen met onze voorzitter Jos Bloemendal.

U kunt Jos Bloemendal eenvoudig bereiken via e-mail: jos.bloemendal@kpnmail.nl
Vriendelijke groeten van de leden van Kiwanis Club Almelo - een club in beweging! 

 
Lustrumfeest juni 2017 - Kiwanis Club Almelo bestaat 25 jaar

 

Run op deelnamekaarten Walking Dinner

Run op deelnamekaarten Walking Dinner


Walking Dinner Almelo is een hit! Al 301 deelnamekaarten verkocht en de resterende 29 kaarten zullen gauw hun weg naar een koper vinden . . . . . Op woensdag 12 september 2018 (altijd de tweede woensdag in september) organiseert Kiwanis Club Almelo voor de 18e keer het culinaire spektakel Walking Dinner in de binnenstad van Almelo. In vijf verschillende restaurants, allen gelegen rondom het sfeervolle Prinses Amaliaplein, worden de gasten onthaald op de meest heerlijke gerechten, begeleid door mooie,...

Lees verder

Robert Jan Steenhagen geinstalleerd als lid van Kiwanis Club Almelo

Robert Jan Steenhagen geinstalleerd als lid van Kiwanis Club Almelo


Op woensdag 11 juli is Robert-Jan Steenhagen tijdens een drukbezochte bijeenkomst geinstalleerd als lid van onze club. Enthousiaste, energieke Robert Jan is een aanwinst voor Kiwanis Club Almelo. In het dagelijks leven Key account manager Benelux en Germany at Mc Cain Foods, maar daarnaast als ondernemer succesvol met zijn bedrijf Brood met spelen. Tijdens zijn maidenspeech maakte Robert Jan ons deelgenoot van een en ander. Van harte welkom Robert Jan, we zijn blij met je!

Lees verder

Uitreiking cheque 750,00 euro aan Stichting Ekiko - Elk Kind een Koffer

Uitreiking cheque 750,00 euro aan Stichting Ekiko - Elk Kind een Koffer


Op woensdag 11 juli, voorafgaand aan de inauguratie van Robert Jan, heeft voorzitter van de commissie fundraising/fundspending Paul Bollen aan Erik Averdijk en Anne van Ekiko de cheque van 750,00 euro symbolisch overgedragen. Ekiko staat voor Elk Kind een Koffer. De noodzaak van Ekiko Kinderen leven in het nu. Dus nu moet het veilig zijn. Sommige ouders kunnen de zorg voor hun kinderen niet aan. Ze zijn niet in staat hun kinderen de veiligheid te bieden die ze verdienen. Die kinderen worden beschermd...

Lees verder

Kiwanis

© 2018 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook Twitter Linkedin Youtube