Kiwanis Almelo

Almelo

Kiwanis > Goede Doelen

Goede Doelen

Door de jaren heen worden er goede doelen aangewezen welke worden begunstigd door daden of middelen opgebracht door Kiwanis Club Almelo. De laatste jaren staan alle goede doelen die we uitkiezen in het teken van kinderen.
'Serving the children of the world' is immers het wereldwijde motto.

Ons belangrijkste doel is voor de komende jaren 'Weekend Toppers Op Zondag'.

Per september 2015 heet ons nieuwste project Stichting Weekendschool Toppers op Zondag. Een prachtig project waar we ons voor de duur van 5 jaren aan gecommitteerd hebben. Per jaar dragen we maar liefst 12.000 euro af aan dit goede doel - in totaal staan we dus garant voor 60.000 euro! We geloven in dit goede doel; het is tastbaar, het is op lokaal niveau en het heeft met kinderen te maken! Serving the children of the world in optima forma.

Klik voor informatie inzake Stichting Weekendschool Toppers op Zondag op de betreffende button.