Kiwanis Almelo

Almelo

Kiwanis > Nieuws

Bedrijfsbezoek Magna Porta + de nieuwe Garage en restaurant Dorset

Op woensdag 28 maart brachten de leden, inclusief de partners en  senatoren, een bezoek aan Magna Porta en 'de nieuwe Garage', de voormalige Ford/Fiat showroom en garage van voorzitter Jos Bloemendal. Een en ander bevindt zich op bedrijvenpark Twentepoort West, aan de A35, te Almelo. Met een opkomst van ruim 50 personen kan gesproken worden van een succes en men vond het programma zeer boeiend. Er werden drie bedrijven aangedaan, te weten Slag bij Almelo, Studio Mad en Adwise, your digital brain. Elk bedrijf presenteerde zichzelf met een elevator pitch. Op deze locatie werken momenteel ruim 130 zogenaamde 'geleide projectielen' welke high impact communicatie leveren. Stuk voor stuk toonaangevende bedrijven, spelers op landelijk niveau. Het diner werd uitgeserveerd in het inpandige Restaurant Dorset, onderdeel van het befaamde gelijknamige Bornse restaurant. De avond werd afgesloten met een college duurzaamheid en duurzaam bouwen door ing. Gerard Schroder, bedenker van dit prachtige concept. Kijk voor foto's bij Fotoboek. De foto's zijn weer van de hand van Rieks Moller.