Kiwanis Almelo

Almelo

Kiwanis > Nieuws

Bestuurswisseling - woensdag 11 oktober

Conform de statuten van Kiwanis International vond de jaarlijkse bestuurswisseling plaats in oktober en wel op woensdag de 11e, in Taveerne Het Wetshuys. En het was, zoals altijd, een vrolijke happening met volop kwinkslagen, maar ook met een voorzitterstoespraak met serieuze ondertoon.
Afgetreden zijn voorzitter Marnix van Kooij en secretaris Olav van Balen, terwijl penningmeester Mark Ent nog een jaar doorschuift naar het nieuwe bestuur, bestaande uit voorzitter Jos Bloemendal en secretaris Willem Loupatty. Daarnaast zijn toegetreden tot het nieuwe bestuur Hans Morsink (president elect) en Marnix van Kooij (imm. past president). En toen was er een rondje van het nieuwe bestuur en nog een rondje van Xandrine van Woudenberg van Taveerne Het Wetshuys.

Vervolgens hield Jos Bloemendal zijn maiden speech waarin hij zijn toekomstige beleid toelichtte met het slaan van 5 zogenaamde piketpaaltjes. Al met al was het weer een memorabele avond.