Kiwanis Almelo

Almelo

Kiwanis > Nieuws

Walking Dinner - woensdag 13 september - alle deelnamekaarten zijn verkocht

Woensdag 13 september vindt Walking Dinner editie 2017 plaats en er is weer een ware run ontstaan op deelnamekaarten.
Walking Dinner is een geweldig event dat plaatsvindt op de tweede woensdag van september in de binnenstad van Almelo, dit jaar weer rondom het bruisende Prinses Amaliaplein. In vijf restaurants wordt u onthaald op culinaire hoogstandjes van de bovenste plank. In het eerste restaurant het voorgerecht, daarna in het volgende restaurant een heerlijk soepje, dan volgt het tussengerecht, vervolgens in het volgende restaurant het hoofdgerecht en daarna het grand dessert in restaurant nummer vijf. Dan volgt nog een gezellige afterparty tot in de kleine uurtjes. Alle drankjes als fris, bier, bijpassende wijnen etc. zijn bij de prijs inbegrepen. De drankjes welke u nuttigt tijdens de afterparty zijn echter wel voor eigen rekening, behalve het eerste drankje.
Het maximale aantal deelnemers is gelimiteerd op 300 personen - 60 personen per restaurant per gang. De kosten per deelnamekaart zijn Euro 75,- en daarvan gaat maar liefst Euro 38,- naar de goede doelen van het Kiwanis Kinderfonds Almelo. Ieder jaar wordt met het Walking Dinner ruim Euro 10.000,- gegenereerd voor kindgerelateerde goede doelen zoals Toppers op Zondag. Walking Dinner is een enorme hit; alle 300 deelnamekaarten waren in een mum van tijd uitverkocht.

Hoe leuk is dit? Heerlijk eten en drinken in 5 restaurants, uw vrienden of zakenrelaties zijn uw gasten, u ontmoet vele leuke tafelgenoten en u steunt ook nog eens het goede doel.

Deelnemende restaurants: Hudson's, Het Hookhoes, The Shamrock, Willem IV en Ibiza. Dank aan de sponsoren, de zogenaamde 'Vrienden van het Walking Dinner'.

Kaarten bestellen voor editie 2018? De datum is woensdag 12 september.
Mail Jos Bloemendal via jos.bloemendal@kpnmail.nl of bel 06 53658188
Graag tot ziens op het Walking Dinner - een evenement waar je blij van wordt!
Kijk voor meer informatie bij 'Projecten' -> 'Walking Dinner'