Kiwanis Almelo

Almelo

Kiwanis > Projecten

Projecten

Kiwanis Club Almelo genereert middels een aantal projecten financiële baten welke worden gedoneerd aan diverse goede doelen! Dit is feitelijk 'de missie' van onze club.
 Typisch Kiwanis Club Almelo projecten zijn o.a.

• Walking Dinner Almelo (zie menu-item) in de maand september
  • Kerstbomenproject (zie menu-item) in de maand december

In de afgelopen jaren hebben we gekozen voor die goede doelen welke verbonden zijn aan 'Serving the children of the world'.

Kiwanis en UNICEF bundelen krachten voor de tweede maal
Kiwanis en UNICEF willen samen het verschil maken voor kinderen. Dat deden we al eerder tijdens een grote campagne, en de afgelopen jaren wederom via het zeer succesvolle programma 'Eliminate Tetanus' bij jonge moeders en hun ongeboren kind. In Nederland genereerden Kiwanians een bedrag van een miljoen Euro! Met dit enorme bedrag kunnen 757.000 moeders en hun ongeboren kind beschermd worden tegen deze vreselijke ziekte.
De bijdrage van Kiwanis Club Almelo, 20.500 Euro, mag een prestatie van formaat genoemd worden.
(zie nieuws item)

KIWANIS & UNICEF, een gouden combinatie.