Kiwanis Almelo

Almelo

www.kiwanis.nl
Kiwanis
Kiwanis > Wie zijn wij/wat doen wij

Wie zijn wij/wat doen wij

Op deze pagina treft u de achtergrondinformatie aan van de leden van Kiwanis Club Almelo - een echte vriendenclub met maar liefst 40 leden! De bijeenkomsten worden altijd druk bezocht, zijn sfeervol en levendig.

Kiwanis Club Almelo is een levendige club met enthousiaste leden!
Momenteel kent de club 26 actieve leden en de wens is in de toekomst te groeien naar zo'n 35 actieve leden.
Ook kent Kiwanis Club Almelo een 14-tal zogenaamde senatoren. In totaal dus 40 leden.
Senatoren blijven actief bij de club betrokken en zijn welkom op de informele bijeenkomsten, beëdigingen van nieuwe leden, uitreikingen van cheques en overige belangrijke bijeenkomsten, excursies of bedrijfsbezoeken en op avonden waarbij een gastspreker is uitgenodigd. Uiteraard zijn de senatoren ook aanwezig op de feestavonden en externe activiteiten.

Leden van Kiwanis Club Almelo zijn voor zo'n 70% woonachtig in of rond Almelo, maar er zijn ook leden welke wonen in Haaksbergen, Hengelo, Enter, Kloosterhaar, Fleringen, Tubbergen, Luttenberg en Vriezenveen.

Alle leden zijn werkzaam in verschillende branches en hebben verschillende achtergronden. En dat maakt het nu juist zo leuk lid te zijn van deze club!
De leden van Kiwanis Club Almelo zijn werkzaam in de dienstverlenende sector, zijn advocaat, medisch specialist, hebben een piano- en vleugelhandel, zijn transportondernemer of dierenarts, restaureren oldtimer & youngtimer automobielen, zijn directeur van een chocoladefabriek, makelaar, directeur, drijven een eigen onderneming, zijn HRM-manager, maag, darm en leverarts, directeur van een elektromechanica onderneming, tandarts, werken in de schuldhulpverlening, zijn projectleider van een leer-werk bedrijf, verzekeringsspecialist, een management adviesbureau, beheren onroerend goed, zijn fysiotherapeut, notaris, handelen in bouwmaterialen, orthodontist of hebben een schoonmaakorganisatie, zijn adjunct directeur van een Jeugdzorg instelling voor vluchtelingen of uroloog in Ziekenhuis Groep Twente (ZGT), of zijn werkzaam als orthopedisch specialist bij OCON. Kortom, een zeer gemêleerd gezelschap!

Vriendschap en saamhorigheid zijn het cement van onze club en de bijeenkomsten worden altijd druk bezocht. En ja, dan kan het na afloop wel eens heel gezellig worden aan de bar. En zo hoort het ook, niet waar?

 

 

 

Kiwanis

© 2020 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook Twitter Linkedin Youtube