Kiwanis Almelo

Almelo

www.kiwanis.nl
Kiwanis
Kiwanis > Wie zijn wij/wat doen wij

Wie zijn wij/wat doen wij

Op deze pagina treft u de achtergrondinformatie aan van de leden van Kiwanis Club Almelo.

Kiwanis Club Almelo is een levendige club met enthousiaste leden!
Momenteel kent de club 25 actieve leden en de wens is in de toekomst te groeien naar zo'n 35 actieve leden.
Ook kent Kiwanis Club Almelo een 12-tal zogenaamde senatoren. In totaal dus 37 leden.
Senatoren blijven actief bij de club betrokken en zijn welkom op de informele bijeenkomsten, excursies of bedrijfsbezoeken en op avonden waarbij een gastspreker is uitgenodigd. Uiteraaard zijn de senatoren ook aanwezig op de feestavonden en externe activiteiten.

Leden van Kiwanis Club Almelo zijn voor zo'n 65% woonachtig in of rond Almelo, maar er zijn ook leden welke wonen in Haaksbergen, Hengelo, Enter, Kloosterhaar, Fleringen, Tubbergen, Luttenberg en Vriezenveen.

Alle leden zijn werkzaam in verschillende branches en hebben verschillende achtergronden. En dat maakt het nu juist zo leuk lid te zijn van deze club!
De leden van Kiwanis Club Almelo zijn werkzaam in de dienstverlenende sector, zijn advocaat, medisch specialist, hebben een piano- en vleugelhandel, zijn transportondernemer, dierenarts, directeur van een chocoladefabriek, makelaar, directeur, drijven een eigen onderneming, zijn HRM-manager, tandarts, directeur van een elektromechanica onderneming, zijn projectleider van een leer-werk bedrijf, verzekeringsspecialist, beheren onroerend goed, zijn wijnimporteur, fysiotherapeut, notaris, handelen in bouwmaterialen of zijn fotograaf, manager in de chemie/pharma, orthodontist of hebben een schoonmaakorganisatie, zijn Hoofd Maatschappelijke Ontwikkeling van een Twentse gemeente of uroloog in Ziekenhuis Groep Twente (ZGT), of zijn werkzaam als orthopedisch specialist bij OCON. Kortom, een zeer gemêleerd gezelschap!

Vriendschap en saamhorigheid zijn het cement van onze club en de bijeenkomsten worden altijd druk bezocht. En ja, dan kan het na afloop wel eens heel gezellig worden aan de bar. 
En zo hoort het ook, niet waar?

 

Kiwanis

© 2018 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook Twitter Linkedin Youtube