Kiwanis Almere

Almere

www.kiwanis.nl
 • Dromen?

  KC Rheden Veluwezoom realiseert dromen! Dromen van een wereld waarin ieder kind gezond, gelukkig en geliefd is. Dream4kids en Kiwanis doen daar samen wat aan.

 • Volcke Rally ...

  Dat zien wij graag. Kiwanis en JCI samenwerkend in de Volcke Rally. De grote winnaar is Fenderts Muzikaal Schoolkabaal. Cool!

 • Haarwens

  Het zal je maar gebeuren. Ziek en dan al je haren weg! Haarwens helpt kinderen een beetje met een mooie pruik van echt haar. Kiwanis Goirle Mark & Leij helpt met een lunch en een bijdrage

 • Voor kinderen, met jongeren ...

  Als je voor Unicef iets organi-seert, dan organiseer je natuur-lijk ook een leermoment voor horeca studenten. Mes, kanten! Bron: Gazet v Roosendaal

 • STOP Tetanus

  Kiwanis geeft 1 miljoen euro voor Stop Tetanus

  Lees verder >
 • De Kiwanispop

  De Kiwanispop wordt aangeboden door Kiwanis Clubs in Nederland. Al sinds 1993 delen Kiwanis Clubs over de hele wereld de poppen uit aan kinderen in ziekenhuizen.

  Lees verder >

Home

KIWANIS CLUB Almere kondigt de 24e Seniorenmiddag aan!

Update dinsdag 13 februari 10:00 uur:

Er hebben zich tot op heden 680 deelnemers ingeschreven. Er kunnen dus geen inschrijvingen voor de Seniorenmiddag meer geaccepteerd worden. Inschrijvers waarvoor geen plek meer is zullen hierover zo spoedig mogelijk geinformeerd worden. Met dien verstande dat hun emailadres of telefoonnummer bij ons bekend moet zijn.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn de Seniorenmiddag op 17 maart te bezoeken, wilt u ons dat vertellen. Wij kunnen met uw toegangskaarten andere liefhebbers heel gelukkig maken.
Toegangskaarten kunnen worden geretourneerd op adres Kiwanis Almere, p/a Markerkant 1123, 1316 AK Almere of via een bericht per e-mail aan seniorenmiddag2018@gmail.com met duidelijke vermelding van uw naam of instelling, adres, postcode en woonplaats. Vergeet zeker niet het aantal niet te gebruiken toegangskaarten te vermelden.

Wilt u weten wat wij die middag allemaal voor u in petto hebben en waarvan u zeker zult genieten, klik dan hier!

 

Dit jaar is het goede doel voor uw vrijwillige bijdrage:

 

 

Wij hopen echt dat u ook komt!

Kiwanis

© 2018 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook Twitter Linkedin Youtube