Kiwanis Amsterdam

Club banner
Kiwanis > ANBI Stichting

ANBI Stichting

Sinds 8 februari 2013 heeft Kiwanis Club Amsterdam een ANBI Stichting.

De inhoud kunt u zien door er op te klikken

Stichting Kiwanis Fonds Amsterdam, secretariaat Felix de Nobelhof 37 1187 HW  Amstelveen

Bestuur:

Voorzitter: de Lange, Gerrit Leendert, sinds 01-08-2014.

Secretaris: Hunter, Franciscus Johannes, sinds 08-02-2013

Penningmeester: Buitenweg, Elisabeth Martine, sinds 01-08-2014

Balans per 31-9-2016

Verlies & winstrekening 1-9-2015 t/m 31-9-2016

Boekpresentatie Tommy Wieringa

Avond met Tommy Wieringa

Tommy spreekt over zijn laatste streekroman, "De heilige Rita" een ode aan het Twentse land.

De heilige Rita vertelt het verhaal van een krimpleven in een krimpregio – maar Wieringa’s versie van dat bekende verhaal voelt wel als het ultieme verhaal. Want: beschreven in puntgave voltreffers van zinnen, die rijk zijn aan metaforen en symboliek, maar de grens naar het melodrama niet overschrijden. Precies daarom roepen ze associaties op met de stijl van Wieringa’s literaire voorbeeld James Salter. Soms kan Wieringa’s stijl too much zijn, nu is het precies goed. (uit NRC Handelsblad)

Wij verzoeken u zich hiervoor aan te melden bij onze secretaris Hans Hunter, Hans.Hunter@ziggo.nl
Mobiel 0653693087 of via WHATSAPP.