Kiwanis Amsterdam

Magere brug
Kiwanis > ANBI Stichting

ANBI Stichting

Sinds 8 februari 2013 heeft Kiwanis Club Amsterdam een ANBI Stichting.

De inhoud kunt u zien door er op te klikken

Stichting Kiwanis Fonds Amsterdam, secretariaat Felix de Nobelhof 37 1187 HW  Amstelveen

Bestuur:

Secretaris: Hunter, Franciscus Johannes, sinds 08-02-2013

Penningmeester: Wijmstra, Bavius Wybren, sinds 01-02-2019

Financieel verslag ANBI Stichting KIWANIS FONDS AMSTERDAM periode 1 okt 2016 tot 1 okt 2018

Pub Quiz 22 maart 2019

Kiwanis club Amsterdam vindt dat kinderen onze toekomst zijn. Daarom sponsort de Club het mobiele Verzetsmuseum Junior op wielen. Het is een reizende tentoonstelling die gaat over 4 kinderen tijdens de 2e WO. De tentoonstelling is een tijdmachine. Omdat hun belevenissen echt tot leven komen (geluidsfragmenten, film, teksten, animaties) verplaats je je in het kind. Het Verzetsmuseum Junior in Amsterdam, uitgeroepen tot één van de beste kindermusea. De bezoekduur is omstreeks 20-30 minuten.. Aan het eind komen actuele dilemma’s aan bod. Hoe zou jij reageren? Wat is intolerantie  Wat is racisme ? Hoe herken je het?. De mobiele  variant van het museum is een  TRAILER (oplegger met truc). Die komt naar de school toe .De Kiwanis Club Amsterdam wil  10.000 euro beschikbaar stellen over een periode van 2,5-3 jaar voor o. a. de transportkosten van de mobiele tentoonstelling.