Kiwanis Amsterdam

Amsterdam

www.kiwanis.nl
Panorama van Amsterdam
Kiwanis > Disclaimer

Disclaimer

Het samenstellen van de internetpagina's van Kiwanis Club Amsterdam gebeurt met grote zorg. Desondanks kan het voorkomen dat informatie onvolledig of onjuist op de pagina's is terechtgekomen. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Kiwanis Club Amsterdam of haar leden kunnen evenmin aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of opgelopen schade vanwege de aangeboden informatie.
 
Op de internetpagina's van Kiwanis Club Amsterdam staan enkele links die verwijzen naar internetpagina's van derden die niet onder het domein van Kiwanis Club Amsterdam vallen. Op de inhoud van deze pagina's hebben de leden van Kiwanis Club Amsterdam geen enkele invloed. Kiwanis Club Amsterdam of haar leden aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de aldaar aangeboden informatie.

Het bestuur van Kiwanis Club Amsterdam heeft getracht alle rechthebbenden van het op deze  internetpagina's gebruikte beeldmateriaal te achterhalen. Een ieder die meent  rechten aan de gebruikte beelden te kunnen ontlenen, wordt verzocht contact op te nemen met het bestuur.  secretaris@kiwanisamsterdam.nl


Indien u een aanvulling heeft of als u een fout of onvolkomenheid ontdekt  wilt u dat dan doorgeven aan:

 secretaris Kiwanis Club Amsterdam

Disclaimer

 

Aanmelden voor leden:

Pub Quiz 22 maart 2019

Kiwanis club Amsterdam vindt dat kinderen onze toekomst zijn. Daarom sponsort de Club het mobiele Verzetsmuseum Junior op wielen. Het is een reizende tentoonstelling die gaat over 4 kinderen tijdens de 2e WO. De tentoonstelling is een tijdmachine. Omdat hun belevenissen echt tot leven komen (geluidsfragmenten, film, teksten, animaties) verplaats je je in het kind. Het Verzetsmuseum Junior in Amsterdam, uitgeroepen tot één van de beste kindermusea. De bezoekduur is omstreeks 20-30 minuten.. Aan het eind komen actuele dilemma’s aan bod. Hoe zou jij reageren? Wat is intolerantie  Wat is racisme ? Hoe herken je het?. De mobiele  variant van het museum is een  TRAILER (oplegger met truc). Die komt naar de school toe .De Kiwanis Club Amsterdam wil  10.000 euro beschikbaar stellen over een periode van 2,5-3 jaar voor o. a. de transportkosten van de mobiele tentoonstelling.

 

Kiwanis

© 2020 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - Amsterdam volgen:

Facebook