Kiwanis Amsterdam

Magere brug
Kiwanis > Lid worden van deze club?

Na het invullen van het aanvraagformulier wordt u benaderd voor een eerste kennismaking.  De club en/of u bepalen vervolgens zelf of een lidmaatschap past. Hierbij rekening houdend met het profiel van de club, zoals beroependiversiteit, leeftijdsopbouw club en man-vrouw verhouding.

Aanvraagformulier voor lidmaatschap

Boekpresentatie Tommy Wieringa

Avond met Tommy Wieringa

Tommy spreekt over zijn laatste streekroman, "De heilige Rita" een ode aan het Twentse land.

De heilige Rita vertelt het verhaal van een krimpleven in een krimpregio – maar Wieringa’s versie van dat bekende verhaal voelt wel als het ultieme verhaal. Want: beschreven in puntgave voltreffers van zinnen, die rijk zijn aan metaforen en symboliek, maar de grens naar het melodrama niet overschrijden. Precies daarom roepen ze associaties op met de stijl van Wieringa’s literaire voorbeeld James Salter. Soms kan Wieringa’s stijl too much zijn, nu is het precies goed. (uit NRC Handelsblad)

Wij verzoeken u zich hiervoor aan te melden bij onze secretaris Hans Hunter, Hans.Hunter@ziggo.nl
Mobiel 0653693087 of via WHATSAPP.