Kiwanis Amsterdam

Amsterdam, April 2019

Kiwanis Kennis Quiz
  maandag 20 mei 2019

Beste leden, familie en vrienden,

Afgelopen maand vond in de omgeving van het Tropen Museum de eerste Kennis Quiz van de Kiwanis Club Amsterdam plaats.
Het was een geweldige avond, spannend, leuke vragen en bovenal bere gezellig.
De vraag van de leden in onze vergadering was dan ook om het nog eens te presenteren voor familie, vrienden en kennissen in een informele sfeer.

Dat zullen we dan ook doen op maandag 20 mei bij restaurant De Veranda aan de Amstelveenseweg 764 te Amsterdam.
Inloop is om 19.00 uur en we beginnen om 19.30 met de quiz en we verwachten 2 uur later klaar te zijn.

Als je wilt komen geeft je dan per mail op voor 15 mei bij :  hans.hunter@ziggo.nl

Als je voor aanvang wilt eten bij De Veranda reserveer dan door 020-6445814 te bellen.

Om er even in te komen 10 vragen over snorren. Ja, snorren !!

Met vriendelijke Kiwanis groet,

Fake H. Nieuwenhuis