Kiwanis Amsterdam

Panorama van Amsterdam
Kiwanis > Vrienden Kiwanis Club Amsterdam

Vrienden Kiwanis Club Amsterdam

Al geruime tijd praten wij over verschillende vormen van betrokkenheid bij onze club.
Bij de werving van nieuwe leden komt regelmatig naar voren dat aspirant leden door drukke werkzaamheden (nog) geen tijd over hebben voor het lidmaatschap.
Deze aspirant leden staan wel achter de gedachte van Kiwanis en willen graag helpen in welke vorm dan ook.
Daarnaast hebben ook veel oud-leden aangegeven de club een warm hart toe te dragen en bereid te zijn af en toe eens bij te springen.
Het betrokken zijn bij Kiwanis Club Amsterdam kan op verschillende manieren.
Wij denken een goede manier gevonden te hebben, die voor u geheel vrijblijvend is.
U kunt zich aanmelden door in te schrijven via het contactformulier op onze website. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met een van onze leden.

Hoe kunt u mee doen

• handen uit de mouwen bij “DOE” projecten.

•inschakelen voor hulp bij andere projecten bijvoorbeeld door kaartverkoop.

•mogelijkheden om ideeën in te brengen.

Wat krijgt u van ons

•U ontvangt 1 x per jaar een nieuwsbrief van Kiwanis Club Amsterdam, waar in alle zaken binnen de club worden beschreven

•U krijgt uitnodigingen voor speciale bijeenkomsten en activiteiten.

Draagt u onze doelstelling: Serving the children een warm hart toe?

Wordt dan Vriend van Kiwanis Club Amsterdam.

U kunt daarvoor onderstaand formulier invullen en verzenden

Aanvraagformulier voor Vrienden van Kiwanis Club Amsterdam

Uitnodiging Kennisquiz 20 mei 2019

Voor meer informatie kijk bij Nieuws

Pub Quiz 22 maart 2019

Kiwanis club Amsterdam vindt dat kinderen onze toekomst zijn. Daarom sponsort de Club het mobiele Verzetsmuseum Junior op wielen. Het is een reizende tentoonstelling die gaat over 4 kinderen tijdens de 2e WO. De tentoonstelling is een tijdmachine. Omdat hun belevenissen echt tot leven komen (geluidsfragmenten, film, teksten, animaties) verplaats je je in het kind. Het Verzetsmuseum Junior in Amsterdam, uitgeroepen tot één van de beste kindermusea. De bezoekduur is omstreeks 20-30 minuten.. Aan het eind komen actuele dilemma’s aan bod. Hoe zou jij reageren? Wat is intolerantie  Wat is racisme ? Hoe herken je het?. De mobiele  variant van het museum is een  TRAILER (oplegger met truc). Die komt naar de school toe .De Kiwanis Club Amsterdam wil  10.000 euro beschikbaar stellen over een periode van 2,5-3 jaar voor o. a. de transportkosten van de mobiele tentoonstelling.

Boekpresentatie Tommy Wieringa

Avond met Tommy Wieringa

Tommy spreekt over zijn laatste streekroman, "De heilige Rita" een ode aan het Twentse land.

De heilige Rita vertelt het verhaal van een krimpleven in een krimpregio – maar Wieringa’s versie van dat bekende verhaal voelt wel als het ultieme verhaal. Want: beschreven in puntgave voltreffers van zinnen, die rijk zijn aan metaforen en symboliek, maar de grens naar het melodrama niet overschrijden. Precies daarom roepen ze associaties op met de stijl van Wieringa’s literaire voorbeeld James Salter. Soms kan Wieringa’s stijl too much zijn, nu is het precies goed. (uit NRC Handelsblad)

Wij verzoeken u zich hiervoor aan te melden bij onze secretaris Hans Hunter, Hans.Hunter@ziggo.nl
Mobiel 0653693087 of via WHATSAPP.