Kiwanis Amsterdam

Magere brug
Kiwanis > Vrienden van Kiwanis Club Amsterdam

Vrienden van Kiwanis Club Amsterdam

Al geruime tijd praten wij over verschillende vormen van betrokkenheid bij onze club.
Bij de werving van nieuwe leden komt regelmatig naar voren dat aspirant leden door drukke werkzaamheden (nog) geen tijd over hebben voor het lidmaatschap.
Deze aspirant leden staan wel achter de gedachte van Kiwanis en willen graag helpen in welke vorm dan ook.
Daarnaast hebben ook veel oud-leden aangegeven de club een warm hart toe te dragen en bereid te zijn af en toe eens bij te springen.
Het betrokken zijn bij Kiwanis Club Amsterdam kan op verschillende manieren.
Wij denken een goede manier gevonden te hebben, die voor u geheel vrijblijvend is.
U kunt zich aanmelden door in te schrijven via het contactformulier op onze website. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met een van onze leden.

Hoe kunt u mee doen

• handen uit de mouwen bij “DOE” projecten.

•inschakelen voor hulp bij andere projecten bijvoorbeeld door kaartverkoop.

•mogelijkheden om ideeën in te brengen.

Wat krijgt u van ons

•U ontvangt 1 x per jaar een nieuwsbrief van Kiwanis Club Amsterdam, waar in alle zaken binnen de club worden beschreven

•U krijgt uitnodigingen voor speciale bijeenkomsten en activiteiten.

Draagt u onze doelstelling: Serving the children een warm hart toe?

Wordt dan Vriend van Kiwanis Club Amsterdam.

U kunt daarvoor onderstaand formulier invullen en verzenden

Aanvraagformulier voor Vrienden van Kiwanis Club Amsterdam

Boekpresentatie Tommy Wieringa

Avond met Tommy Wieringa

Tommy spreekt over zijn laatste streekroman, "De heilige Rita" een ode aan het Twentse land.

De heilige Rita vertelt het verhaal van een krimpleven in een krimpregio – maar Wieringa’s versie van dat bekende verhaal voelt wel als het ultieme verhaal. Want: beschreven in puntgave voltreffers van zinnen, die rijk zijn aan metaforen en symboliek, maar de grens naar het melodrama niet overschrijden. Precies daarom roepen ze associaties op met de stijl van Wieringa’s literaire voorbeeld James Salter. Soms kan Wieringa’s stijl too much zijn, nu is het precies goed. (uit NRC Handelsblad)

Wij verzoeken u zich hiervoor aan te melden bij onze secretaris Hans Hunter, Hans.Hunter@ziggo.nl
Mobiel 0653693087 of via WHATSAPP.