Kiwanis Apeldoorn

Apeldoorn

www.kiwanis.nl
 • Spelen bij de Peperbus

  Kiwanis tovert Grote Markt van Bergen op Zoom om tot een groot speelparadijs.

 • Feest in Zoetermeer

  40 kinderen gesponsord door Kiwanis openen de langste stormbaan van Nederland. Burgemeester Aptroot telt af.

 • Verwendag in Dieren

  Kiwanis verzorgde voor 37 kinderen een actieve en onbezorgde dag bij De Spelerij - De Uitvinderij in Dieren.

 • Dromen?

  KC Rheden Veluwezoom realiseert dromen! Dromen van een wereld waarin ieder kind gezond, gelukkig en geliefd is. Dream4kids en Kiwanis doen daar samen wat aan.

 • Voor kinderen, met jongeren ...

  Als je voor Unicef iets organi-seert, dan organiseer je natuur-lijk ook een leermoment voor horeca studenten. Mes, kanten! Bron: Gazet v Roosendaal

 • STOP Tetanus

  Kiwanis geeft 1 miljoen euro voor Stop Tetanus

  Lees verder >
 • De Kiwanispop

  De Kiwanispop wordt aangeboden door Kiwanis Clubs in Nederland. Al sinds 1993 delen Kiwanis Clubs over de hele wereld de poppen uit aan kinderen in ziekenhuizen.

  Lees verder >

Home

 Charity Diners 2018 waren weer een groot succes!

 

Tussen Voedselbanken.nl, Apenheul en Kiwanis Apeldoorn is een unieke samenwerking gerealiseerd op 2 en 3 november 2018. Verdeeld over twee avonden is er voor gasten een charity diner verzorgd in Apenheul. De gerechten waren gebaseerd op de voeding die apen eten. Samen met de voedingsdeskundigen van Apenheul en Kiwanis zijn deze menu’s aangepast dat de gasten smaakvol verrast werden. Zo waren er gerechten die gebaseerd waren op de menu’s van de Doodshoofdaap, de Rode Brulaap, de Bonobo en de Oeïstiti. Allemaal apen die in Apenheul leven. 

Apenheul heeft haar accommodatie De St@art belangeloos ter beschikking gesteld voor de ontvangst van de meer dan 110 gasten. Zo laat Apenheul zien betrokken te zijn bij de Apeldoornse gemeenschap. Kiwanis Apeldoorn heeft gekookt en alles verzorgd om haar doel, het ondersteunen van kinderen, inhoud te geven. Kiwanis Apeldoorn heeft haar jaarlijkse traditie met Charity Diners daarmee voor het 13e jaar succesvol doorgezet.

Het is dank zij het succes van deze Charity Diners gelukt voldoende arrangementen te regelen om alle lagere school kinderen in Apeldoorn die van de Voedselbank afhankelijk zijn, een geheel verzorgde dag in Apenheul aan te bieden. En dat is geen broodje aap verhaal!

  check CD 2018

 

 

 

Kiwanis Club Apeldoorn

Kiwanisclub Apeldoorn maakt deel uit van de wereldwijde Kiwanisorganisatie. Deze organisatie, die honderd jaar geleden in de Verenigde Staten werd opgericht, stelt zich ten doel het ondersteunen van de zwakkeren in de samenleving. Zij richt zich daarbij vooral op kinderen. Het motto is dan ook

Serving the children of the world

De leden van de club treffen elkaar twee keer per maand in Proef-locaal Het Achterom, gelegen aan de Mariastraat 2H te Apeldoorn en wel op de eerste en de derde woensdag. Dit met uitzondering van de maanden juli en augustus. De eerste woensdagavond vergaderen ze over clubzaken, activiteiten, projecten en plannen. De derde woensdagavond staat vooral in het teken van gezelligheid en ontmoeting. Tijdens de gezamenlijke maaltijd en het borreltje na afloop komen naast clubaangelegenheden alle zaken aan de orde die de leden in hun dagelijkse leven bezig houden. De vergaderingen beginnen om 20.00 uur en het maandelijkse diner om 19.30 uur.

LOPENDE PROJECTEN

 

De Kiwanisclub Apeldoorn heeft sinds haar oprichting ruim 25 jaar geleden een rijke traditie opgebouwd in het plannen en uitvoeren van projecten, gericht op de realisatie van maatschappelijke doelen. De ene keer wordt er geld opgehaald voor goede doelen (fundraising), de andere stellen de leden hun organisatorische en vaktechnische kennis en uren beschikbaar. En soms worden simpelweg de “handen uit de mouwen gestoken” als men in een project ‘handjes aan het bed’ nodig heeft.

Op dit moment is Kiwanisclub Apeldoorn actief met de volgende projecten:

 

CHARITY DINER 2018

Mis het niet: het Kiwanis Club Apeldoorn's 13de Charity Diner

Vrijdagavond 02 november 2018

Zaterdagavond 03 november 2018

Locatie: De Apenheul

 

Het goede doel is een onbezorgd dagje uit in Apenheul voor kinderen tussen 4 en 12 jaar, verdeeld over 60 gezinnen die van de voedselbank afhankelijk zijn.

 

Aanmelden kan via apeldoorn@kiwanis.nl

 

Het aantal plaatsten is beperkt, dus reserveer snel.

 

Bierproject

 

Charity Diner Apenheul 2018


Tussen Voedselbanken.nl, Apenheul en Kiwanis Apeldoorn is een unieke samenwerking gerealiseerd op 2 en 3 november 2018. Verdeeld over twee avonden is er voor gasten een charity diner verzorgd in Apenheul. De gerechten waren gebaseerd op de voeding die apen eten. Samen met de voedingsdeskundigen van Apenheul en Kiwanis zijn deze menus aangepast dat de gasten smaakvol verrast werden. Zo waren er gerechten die gebaseerd waren op de menus van de Doodshoofdaap, de Rode Brulaap, de Bonobo en de Oestiti....

Lees verder

Kiwanis

© 2018 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - Apeldoorn volgen:

Facebook