Kiwanis Apeldoorn

Apeldoorn

www.kiwanis.nl
 • Dromen?

  KC Rijn en Gouwe realiseert dromen! Dromen van een wereld waarin ieder kind gezond, gelukkig en geliefd is. Dream4kids en Kiwanis doen daar samen wat aan.

 • Volcke Rally ...

  Dat zien wij graag. Kiwanis en JCI samenwerkend in de Volcke Rally. De grote winnaar is Fenderts Muzikaal Schoolkabaal. Cool!

 • Velo? eh u bedoelt fiets?

  Mountainbiken en fietsen voor een doel is een mooie combi en goed voor lijf en leden. Kiwanis Barneveld en De Man en zijn fiets fietsen en delen uit.

 • Haarwens

  Het zal je maar gebeuren. Ziek en dan al je haren weg! Haarwens helpt kinderen een beetje met een mooie pruik van echt haar. Kiwanis Goirle Mark & Leij helpt met een lunch en een bijdrage

 • Raadselen ...

  Voor velen is het raadsel wat Kiwanis doet. Een ingepakte fiets leidt ook tot opgetrokken wenkbrauwen ... alles voor het goede doel, mensen.

 • Voor kinderen, met jongeren ...

  Als je voor Unicef iets organi-seert, dan organiseer je natuur-lijk ook een leermoment voor horeca studenten. Mes, kanten! Bron: Gazet v Roosendaal

 • STOP Tetanus

  Kiwanis geeft 1 miljoen euro voor Stop Tetanus

  Lees verder >
 • De Kiwanispop

  De Kiwanispop wordt aangeboden door Kiwanis Clubs in Nederland. Al sinds 1993 delen Kiwanis Clubs over de hele wereld de poppen uit aan kinderen in ziekenhuizen.

  Lees verder >

Home

Kiwanis Club Apeldoorn

Kiwanisclub Apeldoorn maakt deel uit van de wereldwijde Kiwanisorganisatie. Deze organisatie, die honderd jaar geleden in de Verenigde Staten werd opgericht, stelt zich ten doel het ondersteunen van de zwakkeren in de samenleving. Zij richt zich daarbij vooral op kinderen. Het motto is dan ook

Serving the children of the world

De leden van de club treffen elkaar twee keer per maand in Proef-locaal Het Achterom, gelegen aan de Mariastraat 2H te Apeldoorn en wel op de eerste en de derde woensdag. Dit met uitzondering van de maanden juli en augustus. De eerste woensdagavond vergaderen ze over clubzaken, activiteiten, projecten en plannen. De derde woensdagavond staat vooral in het teken van gezelligheid en ontmoeting. Tijdens de gezamenlijke maaltijd en het borreltje na afloop komen naast clubaangelegenheden alle zaken aan de orde die de leden in hun dagelijkse leven bezig houden. De vergaderingen beginnen om 20.00 uur en het maandelijkse diner om 19.30 uur.

LOPENDE PROJECTEN

 

De Kiwanisclub Apeldoorn heeft sinds haar oprichting ruim 25 jaar geleden een rijke traditie opgebouwd in het plannen en uitvoeren van projecten, gericht op de realisatie van maatschappelijke doelen. De ene keer wordt er geld opgehaald voor goede doelen (fundraising), de andere stellen de leden hun organisatorische en vaktechnische kennis en uren beschikbaar. En soms worden simpelweg de “handen uit de mouwen gestoken” als men in een project ‘handjes aan het bed’ nodig heeft.

Op dit moment Is Kiwanisclub Apeldoorn actief met de volgende projecten:

 

CHARITY DINER 2017

 

Mis het niet: Kiwanis Club Apeldoorn's 12de Charity Diner

Vrijdagavond 17-11-2017

Locatie: De Sociëteit: de oudste club van Apeldoorn
Dit jaar steunen we de Stichting Present Apeldoorn

 

Het aantal plaatsten is beperkt, dus reserveer snel.

 

 

 

Kiwanis

© 2017 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook Twitter Linkedin Youtube