Kiwanis Apeldoorn

Apeldoorn

www.kiwanis.nl
Kiwanis
Kiwanis > Lopende Projecten

Lopende Projecten

Charity Event Apenheul 2019

 

"Laat je verleiden! Flirten en versieren op dierenmanieren"

Wist je dat flirten het krachtigste communicatiemiddel is dat een mens heeft?
Kom daarom op vrijdag 29 november a.s. naar het Theatercollege “Laat je verleiden! Flirten en versieren met dierenmanieren” en kom je flirtvaardigheid bijspijkeren!
Op deze avond geven flirtcoach Saskia Paulissen en bioloog/apenkenner Patrick van Veen samen een Theatercollege in gebouw De St@art in Apenheul.

De opbrengst van deze avond gaat naar de Stichting Zwerfjongeren Apeldoorn.  Apenheul wil dit doel in onze gemeenschap graag ondersteunen en stelt haar gebouw De St@art hiervoor beschikbaar aan geïnteresseerden.

Theatercollege:
Aanvang om 20.30 uur. Kaarten zijn €17,50 incl. koffie/thee en eerste drankje bij de After-Party.

VIP-Arrangement (Diner + College):  !!! UITVERKOCHT !!!
Wil je ook culinaire verleiding, dan bieden we ook een VIP-arrangement aan.

Om 18.00 uur serveert Kiwanis een 4 gangendiner. Dit diner kost € 69,50 inclusief drank+ 1e rang Theatercollege en eerste drankje bij de After-Party.

 

De after-party:

Het Charity Event wordt in stijl afgesloten met de "Fabulous Park BraBand". Tot 23.00 uur zorgen zij voor een passende sfeer.  De band brengt een mix van jazz-, blues- en Latinstandards, met ook zelfgeschreven nummers. 

 

AANMELDEN KAN:

Kaarten zijn te bestellen via Kiwanis. Stuur daartoe een e-mail met opgave van het aantal gewenste kaartjes voor het Theatercollege of het VIP-Arrangementcouverts naar apeldoorn@kiwanis.nl. Dus “apeldoorn apenstaartje kiwanis.nl”.

 

Het goede doel:

Kiwanis Apeldoorn ondersteunt dit jaar met haar Charity Event de Stichting Zwerfjongeren Apeldoorn.
De zwerfjongeren krijgen geen contant geld maar worden wel gesteund met zaken waarvoor ze geld nodig hebben. Specifiek is dat via onze Charity Event actie:
  • Inschrijfkosten woonkeusstedendriehoek, dit kost 30 euro per jongere. Hiermee bouwen ze punten op voor een sociale huurwoning en kunnen ze meedoen aan lootwoning.
  • Tegoedbonnen van 20 euro per stuk om aan jongeren te geven. Met deze tegoedbon kunnen ze bij de supermarkt eten kopen.
  • Jongeren die een kamer hebben gevonden te helpen met het inrichtten van die kamer. Denk dan aan een bed, pannen, vloerbedekking of gordijnen.
  • Daarnaast wil de Stichting een deel van het geld gebruiken om jongeren uit onze doelgroep te ondersteunen bij het weer oppakken van een opleiding.

 

Sprekers:

Patrick van Veen
We zouden van de apen afstammen, hebben misschien iets meer hersenen. Maar als het op versieren aankomt, kunnen we nog veel van hun leren. Volgens Patrick van Veen zouden wij net als apen meer op basis van onze instincten een partner moeten kiezen. Aan het eind van de avond weet je precies hoe dat werkt…


Saskia Paulissen
Ook als je al de perfecte partner hebt, kan het geen kwaad je flirttechnieken bij te spijkeren. Zeker Saskia Paulissen, bekend
van o.a. de workshops “flirten op de werkvloer”, kan daar vol passie over vertellen. Als je flirt ga je voor de klik. Bij een klik begint vertrouwen en vanuit vertrouwen worden zaken je gegund.
Of dat nu thuis, op het werk, op straat of in Apenheul is…

 

Kiwanis

© 2019 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - Apeldoorn volgen:

Facebook