Kiwanis Apeldoorn

Apeldoorn

Kiwanis > Nieuws

180x dagje Apenheul

Kiwanis Club Apeldoorn en Apenheul willen kinderen welkom heten!

Apenheul heeft als motto “Herken jezelf” en dat moet iedereen kunnen doen.Kiwanis Club Apeldoorn ondersteunt al vele jaren goede doelen voor kinderen en is met Apenheul gaan samenwerken. Nu Apenheul het seizoen 2019 start, willen zij samen zorgdragen dat geen kinderen uitgesloten zijn van een vrolijke dag bij de Apeldoornse apen. Daarom hebben Kiwanis Club Apeldoorn en Apenheul afgelopen najaar Charity Diners georganiseerd om geld te verzamelen voor mn de basisschool kinderen van Apeldoornse gezinnen die van de voedselbank afhankelijk zijn. Die acties hebben het mogelijk gemaakt dat deze kinderen een pakket krijgen voor een onbezorgde dag in Apenheul, compleet met toegang, consumpties, lunch, een leerboek en natuurlijk een pet en een knuffel. Kiwanis Club Apeldoorn en Apenheul willen met deze actie het belang van erbij horen in de Apeldoornse gemeenschap onderstrepen. Ieder kind wil er graag bijhoren en meemaken wat andere kinderen ook kunnen meemaken. Op vrijdag 5 april zijn vanuit de opbrengst ruim 180 van deze pakketten voor een dag Apenheul overhandigd aan de Voedselbank die voor de verdeling onder de basisschool kinderen van hun cliënten zal zorgdragen.

Op de foto overhandigen Jeroen Fledderus, voorzitter Kiwanis Club Apeldoorn (rechts) en Roel Welsing, directeur Apenheul (midden)
symbolisch de 180 pakketten aan de voorzitster van het bestuur van de Voedselbank, Hetty Heddema (links).