Kiwanis Barendrecht

Barendrecht

www.kiwanis.nl
 • Jostiband & ...

  Het kon niet uitblijven! De Jostiband gaat voor de kinderen .. Met vele vrienden maken wij er fantastische avond van op 15 februari 2018. Komt u ook?

 • Dromen?

  KC Rheden Veluwezoom realiseert dromen! Dromen van een wereld waarin ieder kind gezond, gelukkig en geliefd is. Dream4kids en Kiwanis doen daar samen wat aan.

 • Volcke Rally ...

  Dat zien wij graag. Kiwanis en JCI samenwerkend in de Volcke Rally. De grote winnaar is Fenderts Muzikaal Schoolkabaal. Cool!

 • Haarwens

  Het zal je maar gebeuren. Ziek en dan al je haren weg! Haarwens helpt kinderen een beetje met een mooie pruik van echt haar. Kiwanis Goirle Mark & Leij helpt met een lunch en een bijdrage

 • Voor kinderen, met jongeren ...

  Als je voor Unicef iets organi-seert, dan organiseer je natuur-lijk ook een leermoment voor horeca studenten. Mes, kanten! Bron: Gazet v Roosendaal

 • STOP Tetanus

  Kiwanis geeft 1 miljoen euro voor Stop Tetanus

  Lees verder >
 • De Kiwanispop

  De Kiwanispop wordt aangeboden door Kiwanis Clubs in Nederland. Al sinds 1993 delen Kiwanis Clubs over de hele wereld de poppen uit aan kinderen in ziekenhuizen.

  Lees verder >

Home

KIWANIS KINDERFEEST 2017

 EEN EERSTE IMPRESSIE VAN EEN GESLAAGD KINDERFEEST

 KKF 2017-1    KKF 2017-2   KKF 2017-3
     KKF 2017-4   KKF 2017-6

meer foto's

UITSLAG LOTERIJ

lotnummer        prijs
20170527    rondvlucht
20170111    stoere jongensfiets
20172662    diner voor twee kadobon
20170362    kadobon Theehuys Polderzicht
20170268    kadobon knippen en föhnen

 

PRIJSWINNAARS HUTTENBOUW

Mark van den Akker en Jaro Willemsen  
Thymo en Youri van der Sar  
Noelle Smit en Nika Tawana  

 

Kiwanis Doedag 2017

Zaterdag 29 april 2017 zijn de leden van Kiwanis op pad gegaan voor de stichting Kleurrijk. Via Pia van Dalen van de stichting Present is de club in contact gekomen. Kleurrijk organiseert momenten van ontmoeting en activiteiten voor (jonge) moeders en hun kinderen uit asielzoekersgezinnen die als statushouders in Barendrecht zijn komen wonen. Kiwanisclub Barendrecht heeft voor deze doelgroep een onvergetelijke dag gerealiseerd in Plaswijckpark in Rotterdam. Voor een impressie op de foto hieronder
Plaswijckpark 2017

 

 

 


GOEDE DOELEN VAN KIWANISCLUB BARENDRECHT STEUNEN EN KANS MAKEN OP MOOIE PRIJZEN ?

De VriendenLoterij maakt het mogelijk! 50% van je inleg gaat direct naar de fundraising van Kiwanisclub Barendrecht en jij maakt elke maand kans op een prijzenpakket met fantastische geldprijzen, vakanties voor jou en je vrienden, auto's, TV's en meer dan een miljoen andere prijzen.

 

 

 

Klik op de banner en speel vandaag nog mee.

 

 

X

XX

Kiwanis

© 2018 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - Barendrecht volgen:

FacebookLinkedin