Kiwanis Breda - de Baronie

• STOP Tetanus

Kiwanis geeft 1 miljoen euro voor Stop Tetanus

Kiwanis Breda - De Baronie

Welkom op de website van Serviceclub Kiwanis Breda - De Baronie.

Serviceclub Kiwanis Breda is onderdeel van een internationale organisatie van serviceclubs. Een serviceclub, in het algemeen, is een club van mensen die door het opzetten en uitvoeren van activiteiten geld bijeenbrengen (fundraising) en dat bijeengebrachte geld uitgeven aan goede doelen (fundspending).

"Kinderen een toekomst en vertrouwen geven."

Om deze prioriteit kracht bij te zetten is het motto van de Kiwanis en dus van Serviceclub Kiwanis Breda "Serving the children of the world". Kinderen moeten de kans krijgen om te leven en te leren, onder alle omstandigheden en zonder dat er een onderscheid gemaakt wordt in ras, godsdienst of huidskleur.

Serviceclub Kiwanis Breda heeft naast de genoemde doelstelling vooral persoonlijke ontplooiing van het individuele lid voor ogen.