Kiwanis Valkenburg Charlemagne

Valkenburg Charlemagne

www.kiwanis.nl
  • Karel de Grote

  • St. Gerlach

    Maandelijkse diner en vergaderlokatie

Algemeen

Kiwanis Valkenburg Charlemagne

Kiwanis Valkenburg Charlemagne is ontstaan in 2002 en heeft inmiddels zeventien leden uit Zuid-Limburg. Het is een kleurrijk en actief gezelschap, werkzaam voor uiteenlopende bedrijven, instellingen of zelfstandig ondernemer. De achtergronden van de verschillende leden is ook heel verschillend. Hierdoor kunnen we inspireren en houden we elkaar scherp.

De leden genieten maandelijks in de bistro van Chateau St. Gerlach, Valkenburg-Houthem, samen van een heerlijke maaltijd en aansluitend vergaderen we daar ook. Kort of krachtig en soms uitgebreid en minder strak. In ieder geval altijd vol met compassie. Naast de sociale gezelligheid die we bij elkaar vinden, organiseert de club ook projecten, klein en groot, waarin we het kind altijd centraal stellen. 

Doe je met ons mee!? Vul het formulier in op de contact pagina.
Het lijkt ons aangenaam om kennis te maken!

 om 

Kerstdiner 2019

Kerstdiner 2019


Gezamenlijke afsluiting van een goed Kiwanis jaar.

Lees verder

De Gouwe Sint

De Gouwe Sint


Op zaterdag 30 november 2019 begaf Kiwanis Valkenburg Charlemagne zich naar het pand van Thomas Regout in Maastricht. Een perfecte locatie met ijskoud weer en een warme winterzon, waren de aldaar aanwezige ingredienten om de goedheilige Sint samen met meer dan 30 kindjes te verwelkomen. Binnen draaiden we warm, dankzij de kachel die goed werd opgestookt, maar vooral ook door de gezellige pietjes die zich opmaakten voor een vrolijke zaterdagmiddag. Het pand werd bovendien prachtig versierd, snoepzakken...

Lees verder

Aanmelden voor leden:

De Gouwe Sint

De Gouwe Sint

Op zaterdag 30 november 2019 begaf Kiwanis Valkenburg Charlemagne zich naar het pand van Thomas Regout in Maastricht.  Een perfecte locatie met ijskoud weer en een warme winterzon, waren de aldaar aanwezige ingredienten om de goedheilige Sint samen met meer dan 30 kindjes te verwelkomen.

Binnen draaiden we warm, dankzij de kachel die goed werd opgestookt, maar vooral ook door acht gezellig pietjes die zich opmaakten voor een vrolijke zaterdagmiddag. Het pand werd bovendien prachtig versierd, snoepzakken goed gevuld (Lang Leve Pinkies!), de cadeautjes klaargezet, net zoals de bar en draaitafel. Taai en speculaas lagen afwachtend in de schalen.

Stichting De Gouwe zou zorg dragen voor enthousiast publiek en had daarvoor via de gemeente gezinnen uitgenodigd van wie het huis dit jaar anders stilletjes voorbij zou zijn gereden door de Sint. Het beloofde voor hun een onvergetelijke middag te worden en stiekem klopte daardoor ook ons hart vol verwachting!

Het was genieten geblazen vandaag, voor iedereen! In de eerste plaats natuurlijk voor de vele lieve kindjes die enthousiast reageerden op het programma wat door Pipo pe was voorbereid. Liedjes, dansjes, grapjes en spelletjes vulden de middag met goed georganiseerde chaos. Het was voor sommige ouders bovendien ook oprecht ontroerend, dat de Sint speciaal voor hun kindjes gekomen was. Toen we dat met elkaar merkeen, deed dat ons Kiwanis hart natuurlijk smelten. Missie geslaagd!

 

Lees verder
Kiwanis

© 2020 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - Valkenburg Charlemagne volgen:

Facebook