Kiwanis Serviceclubs
Kiwanis Serviceclubs > Over Kiwanis > Communicatie Commissie

Communicatie Commissie

Communicatie en PR commissie (benoemd door DB/AB)

Leden: Frans van der Avert (vz), Ap Lammers, Vincent Speur, Vester Reijnders

Taakomschrijving: (De commissie is beleidsmatig en uitvoerend actief.)

• Ontwikkelen van een interne en externe marketing en branding voor Kiwanis Nederland.

• Het uitwerken en invullen van het Kiwanis communicatieplan.

• Het uitwerken en invullen van een communicatieagenda met (reeds gemaakte) persberichten over de ‘parels’ van Kiwanis. • Het vernieuwen van de website Kiwanis.nl.

• Het door de webmaster onderhouden van Kiwanis.nl en de App, zowel het CMS als de content. Hierbij redactioneel ondersteund door de commissieleden.

• Clubwebmasters trainen in het gebruik van het CMS van de lokale Kiwanis websites.

• Een tool op de website (Kiwanis.nl en/of Academy) ontwikkelen, in samenwerking met de webmaster, waar clubs en LG’s draaiboeken en best practices kunnen up- en downloaden.

• Het onderhouden van de Newsroom, zowel het CMS als de content.

• Beheer en uitvoering van de social media, zoals Facebook en Twitter. • Jaarlijks een Kiwanis Nederland Magazine uitgeven in het voorjaar