Meeting people
Kiwanis Serviceclubs > Congres 14-09

Congres 2019 Hilversum

14 september 2019, 1 daags congres in het MCO te Hilversum.

Kom naar het Kiwanis Muziek & Kinder Congres 2019

Het eendaagse Kiwanis congres in het Muziek Centrum van de Omroep op zaterdag 14 september bevat alles wat kinderen en Kiwanis-leden nodig hebben: naar het 'Beeld en Geluid' fun-programma voor (klein)kinderen in Hilversum. En muziek afgewisseld met een geweldige spreker over 'Kind-Intelligentie-Muziek' voor verdieping van kennis. Plus een co-sponsoring ten bate van aanwezige Kiwanis clubs ter aanvulling op hun goede doelenbudget. Alle ruim 100 Kiwanis Clubs en hun 'kinderfanclubs' worden verwacht. Voor opgave Kinderprogramma ontvangt u nog nader bericht!

Schrijf je nu in voor congres, algemene vergadering, sloepentocht, lunch, avonddiner, en indien nodig een hotelnacht in Loosdrecht. Ook aspirant-leden, op uitnodiging van een Kiwanis club, zijn van harte uitgenodigd op het jaarcongres.

Namens Kiwanis Nederland en de congrescommissie

Peter Pietersen, Gouverneur

Registratie jaarcongres 2019 in het MCO Hilversum

Promotie filmpje voor het Congres in Hilversum door Gouverneur Peter Pietersen en Wethouder Gemeente Hilversum

Inschrijven Congres Hilversum 2019

Inschrijven Congres Hilversum is vanaf nu mogelijk.
klik op "inschrijven" om uzelf aan te melden.

Voor meer informatie over het congres klik hier.