Kiwanis Cranendonck

Cranendonck

Kiwanis > Kiwanis Cranendonck

Kiwanis Cranendonck

Kiwanis club Cranendonck is een serviceclub en onderdeel van de internationale Kiwanis organisatie. Als vriendenclub, bestaande uit zowel mannen als vrouwen,  organiseren wij uiteenlopende sociaal- culturele evenementen om geld in te zamelen (fundraising projecten). Het ingezamelde geld komt ten goede aan mensen die extra hulp of ondersteuning kunnen gebruiken in onze samenleving (fundspending projecten). De persoonlijke inbreng van ieder lid staat hierbij centraal en met elkaar worden de projecten en acties uitgevoerd om het internationale motto “Serving the Children of the World” zo goed mogelijk vorm en inhoud te geven.

Onze activiteiten hebben vaak een plaatselijk karakter en richten zich voornamelijk op de gemeenten Cranendonck en Heeze-Leende. Evenementen kunnen zich echter ook uitstrekken tot regionale, nationale en zelfs internationale projecten. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de inzet, kennis en vaardigheden van onze leden.

Als club hebben we twee avondbijeenkomsten per maand, veelal één werkvergadering (al dan niet met een gezamenlijke maaltijd) en één maaltijdbijeenkomst waar gezelligheid en ontmoeting centraal staan. Daarnaast zijn er tal van andere activiteiten, zoals lezingen, werkbezoeken, evenementen met partners en kinderen, enzovoort.