Kiwanis Delft's Blauw

Delft's Blauw

Kiwanis > KC Delft's Blauw

Kiwanis Club Delft's Blauw

De Kiwanis in Delft komen sinds 1993 bijeen. Op 20 oktober 2001 vond de charter van de Kiwanis Club Delft's Blauw plaats.

Delft's Blauw kent momenteel 24 leden en is daarmee de grootste club in divisie 11 (Holland Midden) van District Nederland.

Delft's Blauw komt elke twee weken bij elkaar op de woensdagavond. Eén keer per maand wordt er gemeenschappelijk gedineerd in Hampshire Hotel Delft Centre.

Delft's Blauw zet zich met name in voor lokale projecten zoals momenteel het project "De Rolstoelfiets". Uiteraard wordt er ook deelgenomen aan de projecten die Kiwanis Nederland en Kiwanis Internationaal hebben gelanceerd. De leden van Delft's Blauw hanteren daarbij het motto dat zij liever de handen uit de mouwen steken dan gelijk de beurs te pakken.