Kiwanis Valkenswaard Dommelland

Valkenswaard Dommelland

www.kiwanis.nl
  • Boeken- en Muziekwinkel

    Bent u al in onze winkel geweest met 2e hands boeken, LP's, singles, CD's en DVD's? Dan moet u zeker op donderdag of zaterdag eens komen kijken op de Kerverij 6.

Home

Welkom op de website van Kiwanisclub Valkenswaard Dommelland!

Op onze site treft u informatie aan over de Kiwanis organisatie in zijn algemeenheid, maar zeker ook over onze eigen club: "Kiwanisclub Valkenswaard Dommelland".
Uiteraard kunt u zien, welke fundraising-activiteiten (zie Activiteiten) wij zoal uitvoeren, of aan welke projecten wij o.a. ons geld besteden. Hebt u behoefte aan meer informatie, dan kunt u voor vragen terecht via een email (zie Contact) of gewoon bij een van onze bestuursleden (zie Club organisatie).

Wij doen veel voor goede doelen!


De belangrijkste bestaansreden van Kiwanis is het helpen van mensen, die het minder hebben. En we richten ons daarbij dan vooral ook op kinderen. In de loop der jaren hebben wij talloze projecten gesteund. Die donaties betroffen vele kleinschalige eenmalige projecten, maar ook grote projecten en projecten, die jaarlijks terugkeren.Wij besteden onze giften op regionaal, maar ook op landelijk niveau. En natuurlijk aan projecten in ontwikkelingslanden. Voor meer informatie klik hier.

Lees verder

Openingstijden Kiwaniswinkel


Onze Kiwanis boeken- en muziekwinkel op de Kerverij 6 in Valkenswaard is geopend: Op donderdag en zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. U kunt daar dan ook boeken, platen, CD's en DVD's die u kwijt wil afgeven.

Lees verder

Kiwanis Boeken- en platenwinkel te Valkenswaard

Kiwanis Boeken- en platenwinkel te Valkenswaard


Sinds jaar en dag organiseert Kiwanis Valkenswaard Dommelland met zeer groot succes haar traditionele boekenmarkt tijdens Hemelvaart. Om dit succes nog groter te maken en om veel meer fondsen te genereren voor de doelen welke wij ondersteunen zijn wij enkele jaren geleden in staat gesteld om een winkel te openen in Valkenswaard: de Kiwanis Boekenwinkel. Dit heeft onze opbrengsten een echte push gegeven en de naamsbekendheid van Kiwanis in Valkenswaard e.o. enorm vergroot. Naast de boeken zijn wij...

Lees verder

Kiwanis

© 2018 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook Twitter Linkedin Youtube