Kiwanis Valkenswaard Dommelland

Valkenswaard Dommelland

www.kiwanis.nl
  • Boeken- en Muziekwinkel

    Bent u al in onze winkel geweest met 2e hands boeken, LP's, singles, CD's en DVD's? Dan moet u zeker op donderdag of zaterdag eens komen kijken op de Kerverij 6.

Home

Welkom op de website van Kiwanisclub Valkenswaard Dommelland!

Op onze site treft u informatie aan over de Kiwanis organisatie in zijn algemeenheid, maar zeker ook over onze eigen club: "Kiwanisclub Valkenswaard Dommelland".
Uiteraard kunt u zien, welke fundraising-activiteiten (zie Activiteiten) wij zoal uitvoeren, of aan welke projecten wij o.a. ons geld besteden. Hebt u behoefte aan meer informatie, dan kunt u voor vragen terecht via een email (zie Contact) of gewoon bij een van onze bestuursleden (zie Club organisatie).

Voor ophalen en/of brengen van boeken kunt u direct contact opnemen via mail met:   

Ben Thijssen    of     Wil Mesman.

Voor muziek (LP's, CD's en DVD's) met    Michel Arts     of     Paul van Olst.

Kiwanis Golfcharity

Kiwanis Golfcharity


Op vrijdag 27 september 2019 organiseren wij voor de 21e keer ons Golfcharity-toernooi. Ook dit jaar spelen we weer tot ons groot genoegen op de Eindhovense Golf, een fantastisch mooie baan. Het clubhuis is er prachtig gerenoveerd. Dankzij al de sponsors hopen we dan ook weer een flink bedrag te kunnen besteden aan diverse goede doelen. Speciale aandacht van ons hebben die doelen, waarbij kinderen betrokken zijn. De flightkosten (4 deelnemers) voor de wedstrijd bedragen 1.100 euro (geen BTW verschuldigd). Heeft...

Lees verder

Wij doen veel voor goede doelen!


De belangrijkste bestaansreden van Kiwanis is het helpen van mensen, die het minder hebben. En we richten ons daarbij dan vooral ook op kinderen. In de loop der jaren hebben wij talloze projecten gesteund. Die donaties betroffen vele kleinschalige eenmalige projecten, maar ook grote projecten en projecten, die jaarlijks terugkeren.Wij besteden onze giften op regionaal, maar ook op landelijk niveau. En natuurlijk aan projecten in ontwikkelingslanden. Voor meer informatie klik hier.

Lees verder

Kiwanis Boeken- en Muziekwinkel in de Kerverij!


Onze boeken- en muziekwinkel in de Kerverij (rechts naast C en A) is elke donderdag en zaterdag (van 11.00 tot 17.00 uur) geopend met een prachtig aanbod aan 2e hands boeken, platen CD's en DVD's. Sinds 1 oktober jl. zitten we in een nog ruimere winkel op Kerverijplein 6. De winkel is een groot succes, want veel mensen weten ons daar te vinden. Leuk is vooral ook, dat we erg veel bezoek hebben van vaste klanten. Tot gauw in onze winkel!

Lees verder

Kiwanis

© 2019 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook Twitter Linkedin Youtube