Kiwanis Valkenswaard Dommelland

Valkenswaard Dommelland

www.kiwanis.nl
  • Boeken- en Muziekwinkel

    Bent u al in onze winkel geweest met 2e hands boeken, LP's, singles, CD's en DVD's? Dan moet u zeker op donderdag of zaterdag eens komen kijken op de Kerverij 6.

Home

Welkom op de website van Kiwanisclub Valkenswaard Dommelland!

Op onze site treft u informatie aan over de Kiwanis organisatie in zijn algemeenheid, maar zeker ook over onze eigen club: "Kiwanisclub Valkenswaard Dommelland".
Uiteraard kunt u zien, welke fundraising-activiteiten (zie Activiteiten) wij zoal uitvoeren, of aan welke projecten wij o.a. ons geld besteden. Hebt u behoefte aan meer informatie, dan kunt u voor vragen terecht via een email (zie Contact) of gewoon bij een van onze bestuursleden (zie Club organisatie).

Wij doen veel voor goede doelen!


De belangrijkste bestaansreden van Kiwanis is het helpen van mensen, die het minder hebben. En we richten ons daarbij dan vooral ook op kinderen. In de loop der jaren hebben wij talloze projecten gesteund. Die donaties betroffen vele kleinschalige eenmalige projecten, maar ook grote projecten en projecten, die jaarlijks terugkeren.Wij besteden onze giften op regionaal, maar ook op landelijk niveau. En natuurlijk aan projecten in ontwikkelingslanden. Voor meer informatie klik hier.

Lees verder

Kiwanis

© 2018 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook Twitter Linkedin Youtube