Kiwanis Valkenswaard Dommelland

Valkenswaard Dommelland

www.kiwanis.nl
Kiwanis
Kiwanis > Fundraising Evenementen > Boekenmarkt

Boekenmarkt

 

Elk jaar wordt onze boekenmarkt gehouden op Hemelvaartsdag. Sinds 2014 staan we met onze grote tent op de Corridor bij juwelier Rijnders.

In Valkenswaard en omgeving is onze boekenmarkt een begrip. Elk jaar is het op Hemelvaart erg druk in het centrum van Valkenswaard en vooral natuurlijk bij onze boekenbeurs. Vanaf 's-ochtends vroeg is er al grote belangstelling voor onze enorme verzameling boeken; er worden jaarlijks zo’n 10.000 gebruikte boeken aangeboden. Elk jaar is de beurs een groot succes, waarbij het op valt dat ook steeds meer verzamelaars onze boekenbeurs weten te vinden. Blijkbaar hebben we een erg interessant aanbod. De opbrengst wordt in zijn geheel besteed aan de door Kiwanisclub Dommelland ondersteunde goede doelen.

Overtollige boeken?
Om op onze boekenbeurs een breed aanbod van boeken te houden, zijn wij constant op zoek naar boeken. Als u boeken over heeft, kunt u dit melden op het onderstaande emailadres. Wij nemen dan snel contact met u op en we komen desgewenst de boeken bij u aan huis ophalen.

Zoekt u een boek?
Zoekt u wellicht een specifiek boek, neem dan gerust contact met ons op, zodat wij kunnen nagaan of wij het door u gezochte boek in ons bestand hebben.

Ons email-adres is: boekenmarkt@kiwanisdommelland.nl.


 

Kiwanis

© 2019 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook Twitter Linkedin Youtube