Kiwanis Valkenswaard Dommelland

Valkenswaard Dommelland

Kiwanis > Fundraising Evenementen > Golfcharity

Golfcharity

Elk jaar organiseren wij een Kiwanis Golf Charity toernooi. Deze Golfcharity is al vele jaren een van de belangrijke fundraising-projekten van Kiwanisclub Valkenswaard Dommelland. Elk jaar wordt meer dan € 10.000 per jaar bij elkaar gegolfd voor een goed doel. In 2014 vond de Golfcharity al voor de 16e keer plaats.

Al 12 keer is het toernooi dan gespeeld op de Eindhovense Golf. Een prachtige oude baan met een mooi clubhuis, waar het ook buiten de wedstrijd om heel leuk vertoeven is.

De opbrengst van de Golfcharity gaat elk jaar naar een paar goede doelen, zoals afgelopen jaar naar Future Kids Ghana en het wereldwijde Kiwanis-project Stop-Tetanus. Uiteraard gaat steeds ook weer een vast deel van de opbrengst naar het Kiwanis Brabants Open Rolstoeltennis.

Ons programma ziet er elk jaar goed uit, dus natuurlijk aangekleed met koffie/gebak, wat hapjes, een borrel en een uitgebreide buffet. Vanzelfsprekend zorgen we voor een lunchpakket en catering door de baan. Maar het is vooral ook een heel gezellig toernooi, waar veel deelnemers elk jaar terugkeren.

Aan de golfdag kunnen maximaal 24 flights van 4 personen deelnemen, de wedstrijd gaat met een gunshot van start. De ontvangst is vanaf ca. 11.30 uur.

De flight-kosten (4 deelnemers) voor de wedstrijd bedragen € 1.100 (geen BTW verschuldigd). Voor deelname aan de wedstrijd is een handicap of GVB verplicht.

Bedrijven die een flight willen inschrijven kunnen via email contact opnemen met de commissie Golf Charity van Kiwanisclub Valkenswaard Dommelland. U ontvangt dan alle informatie.