Kiwanis Valkenswaard Dommelland

Valkenswaard Dommelland

www.kiwanis.nl
Kiwanis
Kiwanis > Nieuws

Nieuws

Kiwanis Golfcharity

Kiwanis Golfcharity


Op vrijdag 27 september 2019 organiseren wij voor de 21e keer ons Golfcharity-toernooi. Ook dit jaar spelen we weer tot ons groot genoegen op de Eindhovense Golf, een fantastisch mooie baan. Het clubhuis is er prachtig gerenoveerd. Dankzij al de sponsors hopen we dan ook weer een flink bedrag te kunnen besteden aan diverse goede doelen. Speciale aandacht van ons hebben die doelen, waarbij kinderen betrokken zijn. De flightkosten (4 deelnemers) voor de wedstrijd bedragen 1.100 euro (geen BTW verschuldigd). Heeft...

Lees verder

Wij doen veel voor goede doelen!


De belangrijkste bestaansreden van Kiwanis is het helpen van mensen, die het minder hebben. En we richten ons daarbij dan vooral ook op kinderen. In de loop der jaren hebben wij talloze projecten gesteund. Die donaties betroffen vele kleinschalige eenmalige projecten, maar ook grote projecten en projecten, die jaarlijks terugkeren.Wij besteden onze giften op regionaal, maar ook op landelijk niveau. En natuurlijk aan projecten in ontwikkelingslanden. Voor meer informatie klik hier.

Lees verder

Openingstijden Kiwaniswinkel


Onze Kiwanis boeken- en muziekwinkel op de Kerverij 6 in Valkenswaard is geopend: Op donderdag en zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. U kunt daar dan ook boeken, platen, CD's en DVD's die u kwijt wil afgeven.

Lees verder

Kiwanis Boeken- en platenwinkel te Valkenswaard

Kiwanis Boeken- en platenwinkel te Valkenswaard


Sinds jaar en dag organiseert Kiwanis Valkenswaard Dommelland met zeer groot succes haar traditionele boekenmarkt tijdens Hemelvaart. Om dit succes nog groter te maken en om veel meer fondsen te genereren voor de doelen welke wij ondersteunen zijn wij enkele jaren geleden in staat gesteld om een winkel te openen in Valkenswaard: de Kiwanis Boekenwinkel. Dit heeft onze opbrengsten een echte push gegeven en de naamsbekendheid van Kiwanis in Valkenswaard e.o. enorm vergroot. Naast de boeken zijn wij...

Lees verder

Kiwanis Boeken- en Muziekwinkel in de Kerverij!


Onze boeken- en muziekwinkel in de Kerverij (rechts naast C en A) is elke donderdag en zaterdag (van 11.00 tot 17.00 uur) geopend met een prachtig aanbod aan 2e hands boeken, platen CD's en DVD's. Sinds 1 oktober jl. zitten we in een nog ruimere winkel op Kerverijplein 6. De winkel is een groot succes, want veel mensen weten ons daar te vinden. Leuk is vooral ook, dat we erg veel bezoek hebben van vaste klanten. Tot gauw in onze winkel!

Lees verder

1

Aanmelden voor leden:

Meer nieuws

01/07Kiwanis Golfcharity
22/01Wij doen veel voor goede doelen!
01/10Kiwanis Boeken- en Muziekwinkel in de Kerverij!

Kiwanis

© 2019 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook Twitter Linkedin Youtube