Kiwanis Valkenswaard Dommelland

Valkenswaard Dommelland

Kiwanis > Nieuws

Kiwanis BBQ Xpress

De Kiwanis BBQ Xpress: Koop Uw Kolen Voor Het Goede Doel!!

Bestel uw BBQ artikelen hier

De webwinkel is online op 1 april 2018!

Samen met de gemeente Valkenswaard hebben wij gekeken naar een lokaal project waarbij wij, met name, een bijdrage willen leveren aan het welzijn van kinderen in Valkenswaard met een (lichamelijke) beperking. In de speeltuin in het Van Best park gaan wij een speeltoestel voor kinderen met een (lichamelijke) beperking plaatsen, waarmee wij een bijdrage leveren aan een duidelijk gevoelde behoefte in Valkenswaard.

Om dit te kunnen bekostigen gaan wij een fantastische “fund-raiser” organiseren in de vorm van de 1e Kiwanis BBQ Xpress. Nu het voorjaar begonnen is en de zomer alweer dichtbij komt, zal bij menigeen de Barbecue uit de schuur gehaald worden. En deze branden uiteraard niet vanzelf. Kiwanis Valkenswaard gaat daarom BBQ artikelen aanbieden voor het goede doel. Wij verkopen o.a. FSC gecertificeerd houtskool, aanmaakblokjes, houtskoolstarters en “BBQ gereedschap” (tangen & spatels). Alles wat men nodig heeft voor een gezellige avond BBQ’en met familie en vrienden en dat tegen schappelijke prijzen!

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 april a.s. en op vrijdag 20 en zaterdag 21 april a.s. trekken de Kiwanis vrijwilligers met paardenkar, historische vrachtwagen, kruiwagens en bakfiets, zoals de kolenboer in vervlogen tijden, er op uit om de BBQ artikelen aan de man/vrouw te brengen. Hiervoor hebben wij enkele routes uitgestippeld die door verschillende wijken in Valkenswaard lopen: op vrijdag 13 april a.s. zullen wij aanwezig zijn in het gebied Kerkakkers,  Koningsvaren en Willibrorduslaan, zaterdag 14 april a.s. in het centrum van Valkenswaard, vrijdag 20 april a.s. in het gebied Bosstraat, Smelen en De Kreijenbeek en zaterdag 21 april in Dommelen.

Klik op <"hier"> om uw artikelen te kopen (de webwinkel is per 1 april online). Uiteraard worden bestellingen gratis thuisbezorgd in Valkenswaard, Dommelen en Borkel & Schaft