Kiwanis Serviceclubs

Downloads Communicatie/PR

Instructie video's door Pelpina hoe je Sociale Media kunt gebruiken. Deze zijn in opdracht van Kiwanis District Nederland gemaakt om de clubs te helpen om zo effectief mogelijk gebruik te maken van de Sociale Media.

Instructie video: "Met je hoofd voor de camera"

Instructie video: "Hoe plaats ik een foto of video op Facebook".

Instructie video: "Hoe gebruik ik Twitter, Facebook of Instagram

• Presentatie Kiwanis Online Strategie (Door Yarka Zweers)
  • Er is in 2010 een communicatieplan geschreven. Dit plan omhelst de doelstellingen op communicatiegebied die de organisatie zich heeft gesteld. Voor belangstellenden is dit plan hier te downloaden.
  • Kiwanis branding

De Brand Guide 2016 is gemaakt om Kiwanis clubs te helpen bij het ontwerp van communicatie materiaal (folders, banners, nieuwsbrieven, websites, e.d.). Ze laat zien hoe de visuele elementen van het Kiwanis merk (logo's, fonts en kleuren) consistent gebruikt worden om te bereiken dat het Kiwanis merk zo sterk mogelijk naar voren komt.