Kiwanis Ede

Ede

• Kiwanis-Ede

Onze Club is sinds 1993 actief en werd in 1997 lid van Kiwanis International. Wij komen 2-maandelijks bijeen in Buitenzorg. Kiwanis-Ede richt zich vooral op verbeteren van het welzijn van kinderen, vaak uit eigen regio.

• Kiwanis Ede

• Kiwanis Ede

Kiwanis-Ede is onderdeel van het internationale Kiwanis en bestaat uit mannen en vrouwen uit verschillende geledingen van de regionale bevolking.

En geen politieke, culturele of religieuze voorkeur. Integendeel, de club probeert zo veel mogelijk te variëren voor wat betreft de herkomst van de leden om daarmee inbreng te krijgen vanuit verschillende hoeken van de samenleving en zo levendige discussies en een gezonde meningsvorming te bevorderen. Kiwanis-Ede staat bekend om de organisatie van Charity Dinners, Het Preuvenement, Wijn en Spijsroute, De Cabriodag, ondersteuning van El Karam in Ede-Veldhuizen en het jaarlijkse evenement "Sterretje van de Dag". De club biedt kinderen in moeilijke situaties een dag om nooit te vergeten. Een dag die alle zorgen voor even laat verdwijnen.

Kaartverkoop Wijn en Spijs gestart!

De kaartverkoop van de Wijn en Spijsroute 2018 is gestart!