Kiwanis Ede

Kinderen
Kiwanis > Stichting Goede Doelen Kiwanis

Stichting Goede Doelen Kiwanis

Stichting Goede Doelen Kiwanis Ede heeft als doelstelling het verzamelen van middelen om de goede doelen die passen binnen de doelstellingen van Kiwanis (Ede) te ondersteunen. De doelstelling van Kiwanis kan in het algemeen omschreven worden als ‘Serving the Children of the World’. Kiwanis Ede geeft daar invulling aan door onder andere het ontplooiien van lokale activiteiten. Voor de meest recente activiteiten verwijzen wij naar ‘Projecten Kiwanis Ede'.

De Stichting Goede Doelen is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 41053744 en valt onder verantwoordelijkheid van het 'regerende' bestuur. Hiermee bedoelen wij de functies van voorzitter, penningmeester en secretaris zoals benoemd in de statuten. Het betreft hier onbezoldigde functies. (Klik hier voor informatie over de huidige bestuurders.)

Het adres van de Stichting Goede Doelen Kiwanis is:

Roekelseweg 15, 6733BN WEKEROM

e-mail: ede@kiwanis.nl