Kiwanis Enschede-Twente

Enschede-Twente

www.kiwanis.nl
 • Lid worden?

  Kiwanis Enschede zoekt nieuwe leden. Wil jij je ook inzetten voor het welzijn kinderen?

  Lees verder >
 • Facebook

  Kiwanis Enschede-Twente is ook te volgen op Facebook.

  Lees verder >
 • Kookboek

  Kiwanis geeft een kookboek uit "Het andere recept van uw arts".

  Lees verder >
 • Vergaderlocatie

  Café Sprakel

  Lees verder >
 • Fundspending

  Lees verder >

Home

Welkom bij Kiwanis Club Enschede-Twente 

Kiwanis Enschede-Twente is een serviceclub die uiteenlopende projecten organiseert om geld in te zamelen (fundraising projecten). Het ingezamelde geld komt ten goede aan mensen die extra hulp of ondersteuning kunnen gebruiken in onze samenleving. De persoonlijke inbreng van ieder lid staat hierbij centraal en met elkaar worden de projecten en acties uitgevoerd om het internationale motto “Serving the Children of the World” zo goed mogelijk vorm en inhoud te geven. Onze activiteiten hebben vaak een plaatselijk karakter maar kunnen zich ook uitstrekken tot regionale, nationale en zelfs internationale projecten.

 
Lees verder ....  
Fundspendingevent

Fundspendingevent


Op zaterdag 25 mei heeft Kiwanis Enschede-Twente cheques uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst bij het theekoepeltje van de familie Van Heek op het landgoed De Bonekamp. De opbrengst van de fundraising activiteiten van Kiwanis Enschede-Twente werd op een speciaal daarvoor geprogrammeerd Fundspendingevent uitgereikt aan diverse organisatie die zich inzetten voor kinderen.

Lees verder

Doedag 6 april 2019

Doedag 6 april 2019


Op de eerste zaterdag in april hebben leden van Kiwanis Enschede-Twente in samenwerking met de Stichting Present een tuin omgetoverd tot een kindveilige speelplaats.

Lees verder

Tuinieren in de wijk

Tuinieren in de wijk


Op zaterdag 6 april steken de leden van Kiwanis Enschede-Twente de handen uit de mouwen voor de Stichting Present. De tuintjes van mensen, die daar zelf niet toe in staat zijn, worden dan onder handen genomen ...

Lees verder

Aanmelden voor leden:

Kookboek

Kookboek

Het andere recept van uw arts.


Kiwanis Enschede-Twente brengt na de zomer van 2019 een kookboek uit genaamd "Het andere recept, van uw arts". Recepten voorschrijven is dagelijks werk voor artsen, maar wat veel mensen niet weten is dat veel artsen graag en lekker koken. Het werken met recepten is artsen als het ware op het lijf geschreven. Kiwanis Enschede-Twente gaat deze kennis van de receptuur bundelen in een handzaam kookboek. Naast de ingrediënten en bereidingswijze

Lees verder

Vergaderlocatie

Vergaderlocatie

Café Sprakel onze vergaderlocatie.


Dorpsstraat 137
7524 CH LONNEKER

Kiwanis

© 2019 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - Enschede-Twente volgen:

FacebookYoutube