Kiwanis Enschede-Twente

Enschede-Twente

www.kiwanis.nl
  • Enschede

  • Enschede

Home

Welkom bij Kiwanis Club Enschede-Twente 

Kiwanis Enschede-Twente is een serviceclub die uiteenlopende projecten organiseert om geld in te zamelen (fundraising projecten). Het ingezamelde geld komt ten goede aan mensen die extra hulp of ondersteuning kunnen gebruiken in onze samenleving. De persoonlijke inbreng van ieder lid staat hierbij centraal en met elkaar worden de projecten en acties uitgevoerd om het internationale motto “Serving the Children of the World” zo goed mogelijk vorm en inhoud te geven. Onze activiteiten hebben vaak een plaatselijk karakter maar kunnen zich ook uitstrekken tot regionale, nationale en zelfs internationale projecten.

 
Lees verder ....  

Kookboek


Het andere recept van uw artsKiwanis Enschede-Twente brengt na de zomer van 2018 een kookboek uit genaamd "Het andere recept, van uw arts". Recepten voorschrijven is dagelijks werk voor artsen, maar wat veel mensen niet weten is dat veel artsen graag en lekker koken. Het werken met recepten is artsen als het ware op het lijf geschreven. Kiwanis Enschede-Twente gaat deze kennis van de receptuur bundelen in een handzaam kookboek. Naast de ingredinten en bereidingswijze van het gerecht treft u in het...

Lees verder

Kiwanis Enschede-Twente viert 6e lustrum

Kiwanis Enschede-Twente viert 6e lustrum


Kiwanis Enschede-Twente viert 30 jarig bestaan in een roggeveld in het Twentse Mander.

Lees verder

Speelgoed voor kinderafdeling spoedeisende hulp MST Enschede

Speelgoed voor kinderafdeling spoedeisende hulp MST Enschede


Kiwanis Enschede-Twente overhandigde vrijdag 19 mei speelgoed voor de spoedeisende hulp van het Medisch Spectrum Twente.

Lees verder

Aanmelden voor leden:

Kiwanis

© 2018 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook Twitter Linkedin Youtube