Kiwanis Enschede-Twente

Enschede-Twente

www.kiwanis.nl
 • Lid worden?

  Kiwanis Enschede zoekt nieuwe leden. Wil jij je ook inzetten voor het welzijn kinderen?

  Lees verder >
 • Facebook

  Kiwanis Enschede-Twente is ook te volgen op Facebook.

  Lees verder >
 • Kookboek

  Kiwanis geeft een kookboek uit "Het andere recept van uw arts".

  Lees verder >
 • Vergaderlocatie

  Café Sprakel

  Lees verder >
 • Fundspending

  Lees verder >

Home

Welkom bij Kiwanis Club Enschede-Twente 

Kiwanis Enschede-Twente is een serviceclub die uiteenlopende projecten organiseert om geld in te zamelen (fundraising projecten). Het ingezamelde geld komt ten goede aan mensen die extra hulp of ondersteuning kunnen gebruiken in onze samenleving. De persoonlijke inbreng van ieder lid staat hierbij centraal en met elkaar worden de projecten en acties uitgevoerd om het internationale motto “Serving the Children of the World” zo goed mogelijk vorm en inhoud te geven. Onze activiteiten hebben vaak een plaatselijk karakter maar kunnen zich ook uitstrekken tot regionale, nationale en zelfs internationale projecten.

 
Lees verder ....  
Het Andere Recept

Het Andere Recept


In Het Andere Recept van uw dokter staan de lievelingsrecepten van 31 Twentse artsen. Het kookboek is samengesteld door Kiwanis, die hiermee geld wil inzamelen voor Stichting Leergeld. Het doel? Zwemles voor kinderen.

Lees verder

Bent u al lekker bezig?

Bent u al lekker bezig?


Kerstmarkt MST Het ziekenhuis in Enschede (MST) organiseert jaarlijks een Kerstmarkt waarop medewerkers zelf hun kerstpakket kunnen samenstellen. Ook Kiwanis Enschede-Twente was op de kerstmarkt aanwezig met haar boek "Het Andere Recept van uw dokter". Immers, diverse specialisten van het MST hadden meegewerkt door recepten in te leveren voor het kookboek. Op de kerstmarkt vond het kookboek gretig aftrek. Onder het mom van "Bent u al lekker bezig?" hebben we 208 boeken kunnen verkopen en ontvingen...

Lees verder

Fundspendingevent

Fundspendingevent


Op zaterdag 25 mei heeft Kiwanis Enschede-Twente cheques uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst bij het theekoepeltje van de familie Van Heek op het landgoed De Bonekamp. De opbrengst van de fundraising activiteiten van Kiwanis Enschede-Twente werd op een speciaal daarvoor geprogrammeerd Fundspendingevent uitgereikt aan diverse organisatie die zich inzetten voor kinderen.

Lees verder

Aanmelden voor leden:

Kookboek

Kookboek

Het andere recept van uw dokter!


Kiwanis Enschede-Twente presenteert u met trots het kookboek ‘Het Andere Recept Van Uw Dokter’, met gerechten van huisartsen en medisch specialisten uit onze eigen regio. Recepten voorschrijven is dagelijks werk voor huisartsen en medisch specialisten, het is hen op het lijf geschreven. Kiwanis Enschede-Twente heeft deze kennis van receptuur van 31 huisartsen en medisch specialisten gebundeld in een fraai kookboek. Naast de ingrediënten en bereidingswijze van het gerecht, leest u leuke anekdotes waarom de betreffende dokter het recept nou zo bijzonder vindt...

Lees verder

Vergaderlocatie

Vergaderlocatie

Café Sprakel onze vergaderlocatie.


Dorpsstraat 137
7524 CH LONNEKER

Kiwanis

© 2020 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - Enschede-Twente volgen:

FacebookYoutube