Kiwanis Enschede-Twente

Kookboek
Kiwanis > Kiwanis Enschede-Twente

Kiwanis Enschede-Twente

Kiwanis Club Enschede-Twente is op 13 juni 1987 opgericht. Het ledental van de club schommelt al een aantal jaren rond de 25 leden. Zowel mannen als vrouwen zijn lid. Wij wonen en/of werken in de regio en hebben onder onze leden vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, de zakelijke dienstverlening, de gezondheidszorg, de overheid, en zelfstandige ondernemers.
Ondanks het feit dat wij allemaal druk zijn met ons werk en privéleven, maken wij graag tijd vrij om actief Kiwanislid te zijn. Op basis van respect en onderlinge vriendschap, zetten wij ons in om de minder bedeelde kinderen in onze maatschappij (lokaal of wereldwijd) een helpende hand te reiken. Het Kiwanis lidmaatschap is weliswaar vrijwillig, maar zeker niet vrijblijvend.

Kiwanis Enschede-Twente komt twee keer per maand bijeen op de eerste en de derde maandag in de maand. Op de eerste maandag in de maand wordt er een zogenaamde werkvergadering gehouden. Daarin worden alle fundraising- en fundspendingprojecten besproken en zaken van bestuurlijke aard doorgenomen. De derde maandag van de maand is er een programma avond. Deze avond wordt doorgaans gevuld met een lezing over uiteenlopende onderwerpen of een bedrijfsbezoek.

Voorafgaand aan de bijeenkomsten eten wij gezamenlijk op onze vergaderlocatie of op een locatie in de nabijheid van de plek waar het bedrijfsbezoek of de lezing wordt gehouden.

Bent u geïnteresseerd in onze club? Neem dan contact met ons op of meld u aan voor een lidmaatschap.