Kiwanis Enschede-Twente

Enschede-Twente

www.kiwanis.nl
Kookboek
Kiwanis > Kookboek

Het andere recept van uw dokter

 

Kiwanis Enschede-Twente presenteert u met trots het kookboek ‘Het Andere Recept Van Uw Dokter’, met gerechten van huisartsen en medisch specialisten uit onze eigen regio. 

Recepten voorschrijven is dagelijks werk voor huisartsen en medisch specialisten, het is hen op het lijf geschreven. Kiwanis Enschede-Twente heeft deze kennis van receptuur van 31 huisartsen en medisch specialisten gebundeld in een fraai kookboek. Naast de ingrediënten en bereidingswijze van het gerecht, leest u leuke anekdotes waarom de betreffende dokter het recept nou zo bijzonder vindt of welke leuke herinnering het recept bij hem of haar oproept. Het kookboek kost slechts € 5,00, die volledig wordt besteed aan een goed doel t.b.v. kinderen. Ons motto is niet voor niets ‘Serving the Children of the World’.

Het goede doel
Kiwanis Enschede-Twente heeft besloten om de volledige opbrengst van de verkoop van het kookboek te besteden aan zwemlessen voor kinderen van ouders die er financieel minder voor staan en deze zwemlessen niet zelf kunnen bekostigen. Zwemles is belangrijk om vertrouwd en zelfredzaam te worden in het water en is tevens bevorderlijk om jonge kinderen meer in beweging te krijgen.

Ondersteuning
Ondersteunt u dit goede doel en wilt u in het bezit komen van dit bijzondere kookboek, maak dan een bedrag over t.n.v. Kiwanis Enschede-Twente op bankrekeningnummer NL91 RABO 0127 4568 05 o.v.v. ‘Kookboek’.

Boek bestellen
Via het bestelformulier kunt u in het bezit komen van het kookboek ‘Het Andere Recept Van Uw Dokter’. Na binnenkomst van uw bestelling nemen wij z.s.m. contact met u op.

Voorbeeld pagina
Door op deze link te klikken komt u op een bladzijde uit het Kookboek terecht

Bestelformulier kookboek


Bestelling kookboek Het Andere Recept


Kookboek

Recepten schrijven is dagelijks werk van artsen, maar wist u ook dat menig arts met verve de meest bijzondere…
Kookboek
Recepten schrijven is dagelijks werk van artsen, maar wist u ook dat menig arts met verve de meest bijzondere recepten bereidt in de keuken? Een selectie van die recepten is samengevat in het kookboek "Het Andere Recept, van uw dokter". In dit kookboek zijn verschillende voor-, hoofd- en nagerechten opgenomen waardoor een lekker menu kan worden samengesteld. Het kookboek is kleurrijk, overzichtelijk en informatief en de bereiding van de recepten is op een dergelijke wijze neergeschreven zodat het gerecht door een ieder is te maken. Veel kookplezier!
Prijs: € 5,00 Aantal:

Vul hieronder uw gegevens in. Velden met een * zijn vereist

Totaal: € 0,00

Het kookboek is inmiddels klaar voor aflevering en er zal middels het door u opgegeven mailadres contact met u worden opgenomen over betaling en levering van de bestelde boeken.


Kiwanis

© 2020 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - Enschede-Twente volgen:

FacebookYoutube