Kiwanis Enschede-Twente

Enschede-Twente

www.kiwanis.nl
Kookboek
Kiwanis > Nieuws

Nieuws

Het Andere Recept

Het Andere Recept


In Het Andere Recept van uw dokter staan de lievelingsrecepten van 31 Twentse artsen. Het kookboek is samengesteld door Kiwanis, die hiermee geld wil inzamelen voor Stichting Leergeld. Het doel? Zwemles voor kinderen.

Lees verder

Bent u al lekker bezig?

Bent u al lekker bezig?


Kerstmarkt MST Het ziekenhuis in Enschede (MST) organiseert jaarlijks een Kerstmarkt waarop medewerkers zelf hun kerstpakket kunnen samenstellen. Ook Kiwanis Enschede-Twente was op de kerstmarkt aanwezig met haar boek "Het Andere Recept van uw dokter". Immers, diverse specialisten van het MST hadden meegewerkt door recepten in te leveren voor het kookboek. Op de kerstmarkt vond het kookboek gretig aftrek. Onder het mom van "Bent u al lekker bezig?" hebben we 208 boeken kunnen verkopen en ontvingen...

Lees verder

Fundspendingevent

Fundspendingevent


Op zaterdag 25 mei heeft Kiwanis Enschede-Twente cheques uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst bij het theekoepeltje van de familie Van Heek op het landgoed De Bonekamp. De opbrengst van de fundraising activiteiten van Kiwanis Enschede-Twente werd op een speciaal daarvoor geprogrammeerd Fundspendingevent uitgereikt aan diverse organisatie die zich inzetten voor kinderen.

Lees verder

Doedag 6 april 2019

Doedag 6 april 2019


Op de eerste zaterdag in april hebben leden van Kiwanis Enschede-Twente in samenwerking met de Stichting Present een tuin omgetoverd tot een kindveilige speelplaats.

Lees verder

Tuinieren in de wijk

Tuinieren in de wijk


Op zaterdag 6 april steken de leden van Kiwanis Enschede-Twente de handen uit de mouwen voor de Stichting Present. De tuintjes van mensen, die daar zelf niet toe in staat zijn, worden dan onder handen genomen ...

Lees verder

Zwemles voor Kinderen

Zwemles voor Kinderen


Kiwanis Enschede-Twente wil samen met de Stichting Leergeld hulp bieden om kinderen van ouders die er financieel wat minder voor staan toch deel te laten nemen aan zwemles. Zwemles is en blijft namelijk heel belangrijk om vertrouwd en zelfredzaam te worden in het water en is tevens bevorderlijk om jonge kinderen meer in beweging te krijgen.

Lees verder

Kookboek

Kookboek


Het andere recept van uw dokter. Kiwanis Enschede-Twente heeft een kookboek uitgebracht genaamd "Het andere recept, van uw dokter".

Lees verder

Kiwanis geeft schooltassen aan basisscholen

Kiwanis geeft schooltassen aan basisscholen


Met sponsoring van o.a. Kiwanis Enschede Twente kan de stichting Leergeld Enschede deze maand brugklassers en kinderen van groep 1 en 8 van basisscholen schooltassen geven. Daarvan waren er bij boekhandel Broekhuis 650 beschikbaar, maar binnen twee weken is al meer dan de helft opgehaald. De kinderen kunnen kiezen uit verschillende kleuren. „Want klasgenoten moeten straks niet denken: ‘Die tas komt uit het fonds voor arme gezinnen’.”

Lees verder

Wijnproefavond La Bella Italia

Wijnproefavond La Bella Italia


Op vrijdag 18 mei werd er door Kiwanis Enschede-Twente een wijnproefavond georganiseerd. De aanwezigen kregen hapjes gepresenteerd en kon er geproefd worden uit een keur van Italiaanse wijnen, dit alles verzorgd door Theo de Kinkelder van 't Raedhuys in Losser.Tijdens de avond werden er een veiling gehouden waarvan de opbrengst bestemd is voor de Twentse Wensambulance. Veilingmeester Mr. Henk Dijks had bijzondere veilingstukken onder de hamer zoals schilderwerken van Jan te Wierik, keramiek van Joka...

Lees verder

Duikelrek


Schenking van € 500,00 voor de plaatsing van een duikelrek aan de Meijersbergstraat te Enschede.

Lees verder

1 2

Aanmelden voor leden:

Meer nieuws

03/01Het Andere Recept
18/12Bent u al lekker bezig?
26/05Fundspendingevent
09/04Doedag 6 april 2019
26/03Tuinieren in de wijk
19/03Zwemles voor Kinderen
14/12Kookboek
15/06Kiwanis geeft schooltassen aan basisscholen
18/05Wijnproefavond La Bella Italia
23/07Duikelrek
27/04Reiberkuchen bakken voor de Klim Op
10/04Doedag Kiwanis Enschede
07/02SAE schenkt 3000 euro
24/06Kiwanis Enschede-Twente viert 6e lustrum
22/05Speelgoed voor kinderafdeling spoedeisende hulp MST
24/03Wijnproefavond met EIGENWIJZEWIJN
05/12Kiwanis schenkt tafeltennistafel

Kiwanis

© 2020 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - Enschede-Twente volgen:

FacebookYoutube