Kiwanis Enschede-Twente

Kearlswandeling
Kiwanis > Kiwanis Enschede-Twente > Vrienden van Kiwanis

Vrienden van Kiwanis

Al geruime tijd praten wij over verschillende vormen van betrokkenheid bij onze club. Bij de werving van nieuwe leden komt het regelmatig naar voren dat adspirantleden door drukke werkzaamheden (nog) geen tijd over hebben voor het Kiwanislidmaatschap. Zij staan wel achter de gedachte van Kiwanis en willen graag hun steentje bijdragen.
Ook enkele oud-leden hebben aangegeven de club een warm hart toe te dragen en bereid te zijn af en toe eens bij te springen.
Een helpende hand kunnen wij altijd gebruiken en daarom hebben wij een vorm gezocht waarbij “vrienden van” betrokken worden bij het wel en wee van onze club.

Wat wordt er van u verwacht?

• U betaalt als deelnemer € 50,00 per jaar.
  • U steekt de handen uit de mouwen bij zogenaamde “Doe” projecten.
  • U helpt ons bij overige projecten.
  • U hebt de mogelijkheid ideeën in te brengen.

Wat staat er tegenover?

•  Enige keren per jaar wordt u uitgenodigd op een programma-avond of een excursie.
  • U ontvangt 2x per jaar een “vrienden van” nieuwsbrief. Hierin worden alle lopende, maar ook toekomstige projecten vermeld.

Wij denken hiermee een goede manier gevonden te hebben, die voor u geheel vrijblijvend is.

Hoe word ik vriend van Kiwanis Enschede-Twente?

U kunt zich aanmelden door u in te schrijven via het contactformulier op onze website. Wij nemen daarna contact met u op. Uiteraard kunt u ook zelf contact opnemen met een van onze leden.

Donateur

Draagt u onze doelstelling Serving The Children een warm hart toe?
Word dan voor € 10,00 per jaar donateur.

U kunt uw donatie overmaken op: NL91RABO 0127 4568 05 t.n.v. Kiwanis Enschede-Twente o.v.v. Donatie
Waarvoor onze dank.