Kiwanis Geleen

Geleen

www.kiwanis.nl
 • Spelen bij de Peperbus

  Kiwanis tovert Grote Markt van Bergen op Zoom om tot een groot speelparadijs.

 • Feest in Zoetermeer

  40 kinderen gesponsord door Kiwanis openen de langste stormbaan van Nederland. Burgemeester Aptroot telt af.

 • Verwendag in Dieren

  Kiwanis verzorgde voor 37 kinderen een actieve en onbezorgde dag bij De Spelerij - De Uitvinderij in Dieren.

 • Dromen?

  KC Rheden Veluwezoom realiseert dromen! Dromen van een wereld waarin ieder kind gezond, gelukkig en geliefd is. Dream4kids en Kiwanis doen daar samen wat aan.

 • Voor kinderen, met jongeren ...

  Als je voor Unicef iets organi-seert, dan organiseer je natuur-lijk ook een leermoment voor horeca studenten. Mes, kanten! Bron: Gazet v Roosendaal

 • STOP Tetanus

  Kiwanis geeft 1 miljoen euro voor Stop Tetanus

  Lees verder >
 • De Kiwanispop

  De Kiwanispop wordt aangeboden door Kiwanis Clubs in Nederland. Al sinds 1993 delen Kiwanis Clubs over de hele wereld de poppen uit aan kinderen in ziekenhuizen.

  Lees verder >

Kiwanis Geleen

Kiwanis Geleen … voor kinderen!

Serving the Children of the World, is het motto van de Kiwanis International. Dit geldt ook voor de Kiwanis Geleen. Als sinds 1993 met een sterke focus op de kinderen in regio 046 - Westelijke Mijnstreek.

De Kiwanis Geleen organiseren één keer in de twee jaar een Soiree om de fundraise-kas te spekken. Een flink deel van de opbrengst van die soiree is bestemd om te besteden aan en in de Westelijke Mijnstreek.

De leden van Kiwanis Geleen maken zich al bijna 25 jaar sterk voor kinderen. Internationaal, maar liefst regionaal.

Kiwanis Award 2019

Kiwanis Award 2019


Zondag 30 juni hebben de Kiwanis Geleen de Kiwanis Award uitgereikt aan Harmonie Sint Cecilia 1866 Geleen. Dit al award voor de inzet voor hun jeugdopleiding. Sint Cecilia was erg trots! Voorzitter Raimond Verhoef nam de award in ontvangst tijdens de MP feesten Geleen. Ook in schooljaar 2019-2020 start Sint Cecilia op Basisschool De Driesprong weer een muziekproject om jeugdleden te enthousiasmeren voor blaasmuziek.

Lees verder

Ondersteuning eerste maanden van 2019

Ondersteuning eerste maanden van 2019


Ook in de eerste maanden van 2019 hebben de Kiwanis Geleen weer menig gezin in Geleen en omgeving weten te ondersteunen. Hierbij een greep uit enkele hulpvragen.

Lees verder

Terugblik op de soiree 2018!

Terugblik op de soiree 2018!


Ook in 2018 organiseerde de stichting Kiwanis Geleen de befaamde Soiree met als doel het inzamelen van geld voor regionale goede doelen. Het was een geweldige avond met meer dan 360 bezoekers die samen met de bijdrage van onze gewaardeerde sponsoren ongeveer €11.000,= samen brachten. Kiwanis Geleen gaat zich hiermee inzetten voor kwetsbare kinderen onder het motto “Serving the children of the world”.

Lees verder

Kiwanis

© 2019 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - Geleen volgen:

FacebookTwitter