Kiwanis Geleen

Geleen

www.kiwanis.nl
 • Verwendag kinderen voedselbank 10-03-2017

  Datum: zaterdag 10 maart 2018 Locatie: De Spelerij – Uitvinderij Veldweg 5, 6952 GX Dieren Zorgeloze dag voor kinderen door Kiwanis Via de Voedselbank in de gemeenten Rheden en Doesburg hebben ouders 37 kinderen opgeven om een dag in het zonnetje te worden gezet. Kiwanis verzorgde voor deze kinderen op zaterdag 10 maart een actieve en onbezorgde dag bij De Spelerij - De Uitvinderij in Dieren. De kinderen werden ’s morgens opgehaald/gebracht en na een inspannende dag weer thuis gebracht of opgehaald. Alle kosten zijn door Kiwanis betaald met geld van eerdere projecten zoals de jaarlijkse Haringparty en de Wildparty. De kinderen hebben zich de hele dag vermaakt. In de ochtend vrij spelen in de Spelerij en ontdekken in de Uitvinderij. Ze werden geschminkt, hebben samen brood voor de lunch gebakken en in de middag kwam circus Studio 26 een interactieve voorstelling geven. Na een succesvolle dag werden de blije maar vermoeide kinderen door Kiwanis weer naar huis gebracht of opgehaald.

 • Dromen?

  KC Rheden Veluwezoom realiseert dromen! Dromen van een wereld waarin ieder kind gezond, gelukkig en geliefd is. Dream4kids en Kiwanis doen daar samen wat aan.

 • Haarwens

  Het zal je maar gebeuren. Ziek en dan al je haren weg! Haarwens helpt kinderen een beetje met een mooie pruik van echt haar. Kiwanis Goirle Mark & Leij helpt met een lunch en een bijdrage

 • Voor kinderen, met jongeren ...

  Als je voor Unicef iets organi-seert, dan organiseer je natuur-lijk ook een leermoment voor horeca studenten. Mes, kanten! Bron: Gazet v Roosendaal

 • STOP Tetanus

  Kiwanis geeft 1 miljoen euro voor Stop Tetanus

  Lees verder >
 • De Kiwanispop

  De Kiwanispop wordt aangeboden door Kiwanis Clubs in Nederland. Al sinds 1993 delen Kiwanis Clubs over de hele wereld de poppen uit aan kinderen in ziekenhuizen.

  Lees verder >

Kiwanis Geleen

Kiwanis Geleen … voor kinderen!

Serving the Children of the World, is het motto van de Kiwanis International. Dit geldt ook voor de Kiwanis Geleen. Als sinds 1993 met een sterke focus op de kinderen in regio 046 - Westelijke Mijnstreek.

De Kiwanis Geleen organiseren één keer in de twee jaar een Soiree om de fundraiskas te spekken. Een flink deel van de opbrengst van die soiree is bestemd om te besteden aan  en de Westelijke Mijnstreek.

De leden van Kiwanis Geleen maken zich al bijna 25 jaar sterk voor kinderen. Internationaal, maar liefst regionaal.

Spoedhulp gezin Sittard

Spoedhulp gezin Sittard


April 2018 hebben Kiwanis Geleen een koelkast, gaskookplaat en wasmachine geleverd aan een alleenstaande moeder met twee kindjes. Ze hebben noodgedwongen hun huis moeten verlaten maar hebben inmiddels de sleutel van hun nieuwe plekje gekregen.Kiwanis Geleen helpt AltraCura om de basisbenodigdheden voor moeder en de kinderen bij elkaar te krijgen.

Lees verder

Bed voor moeder

Bed voor moeder


Maart 2018 kregen wij de volgende hulpvraag van Thuisbegeleiding | Zuyderland Thuiszorg.Voor een alleenstaande moeder zijn wij opzoek naar een bed. De moeder slaapt al maanden op de bank omdat ze geen geld heeft voor een matras. Kiwanis Geleen heeft van een van haar leden een bed kunnen regelen. Een eenpersoons met daarbij een spiraalbodem en een matras. Ook het daarbij behorende nachtkastje en de kledingkast zijn bij de mevrouw afgegeven.

Lees verder

TV voor gezin in 046-regio

TV voor gezin in 046-regio


In februari 2018 kregen de Kiwanis Geleen van Thuisbegeleiding van Zuyderland de volgende hulpvraag: Ik wilde graag informeren of Kiwanis Geleen iets kan beteken voor een familie uit de 046- regio met een kind van 9? Onlangs heeft een escalatie in de thuissituatie plaatsgevonden, waardoor veel elektronische apparatuur kapot is gegaan. Hebben jullie de mogelijkheid om spullen te leveren, zoals een tv, magnetron, stofzuiger etc? Kiwanis Geleen heeft geconstateerd dat het gezin goed wordt begeleid...

Lees verder

Kiwanis

© 2018 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - Geleen volgen:

FacebookTwitter