Kiwanis Geleen

Geleen

www.kiwanis.nl
 • AMZAF 2018

  7 juli 2017 is het weer zo ver. AMZAF! De geruchten machine loopt, het nieuws verspreidt zich. Wie zijn er dit jaar bij?

 • Verwendag in Dieren

  Kiwanis verzorgde voor 37 kinderen een actieve en onbezorgde dag bij De Spelerij - De Uitvinderij in Dieren.

 • Dromen?

  KC Rheden Veluwezoom realiseert dromen! Dromen van een wereld waarin ieder kind gezond, gelukkig en geliefd is. Dream4kids en Kiwanis doen daar samen wat aan.

 • Voor kinderen, met jongeren ...

  Als je voor Unicef iets organi-seert, dan organiseer je natuur-lijk ook een leermoment voor horeca studenten. Mes, kanten! Bron: Gazet v Roosendaal

 • STOP Tetanus

  Kiwanis geeft 1 miljoen euro voor Stop Tetanus

  Lees verder >
 • De Kiwanispop

  De Kiwanispop wordt aangeboden door Kiwanis Clubs in Nederland. Al sinds 1993 delen Kiwanis Clubs over de hele wereld de poppen uit aan kinderen in ziekenhuizen.

  Lees verder >

Kiwanis Geleen

Kiwanis Geleen … voor kinderen!

Serving the Children of the World, is het motto van de Kiwanis International. Dit geldt ook voor de Kiwanis Geleen. Als sinds 1993 met een sterke focus op de kinderen in regio 046 - Westelijke Mijnstreek.

De Kiwanis Geleen organiseren één keer in de twee jaar een Soiree om de fundraiskas te spekken. Een flink deel van de opbrengst van die soiree is bestemd om te besteden aan  en de Westelijke Mijnstreek.

De leden van Kiwanis Geleen maken zich al bijna 25 jaar sterk voor kinderen. Internationaal, maar liefst regionaal.

20-jarig jubileum 't Kweske

20-jarig jubileum 't Kweske


De schildersgroep ‘t Kweske, bestaande uit leden met een verstandelijke beperking, heeft op zondag 29 april zijn 20-jarig jubileum gevierd in het ‘vrachtwagenmuseum’ van Kiwanis-lid Gerrit Langen in Geleen. Het jubileumfeest was er vooral om vrijwilligers te bedanken die de activiteiten van ‘t Kweske mogelijk maken. Kiwanis Geleen ondersteunt de activiteiten regelmatig vanuit de opbrengst van fundraise activiteiten.

Lees verder

Spoedhulp gezin Sittard

Spoedhulp gezin Sittard


April 2018 hebben Kiwanis Geleen een koelkast, gaskookplaat en wasmachine geleverd aan een alleenstaande moeder met twee kindjes. Ze hebben noodgedwongen hun huis moeten verlaten maar hebben inmiddels de sleutel van hun nieuwe plekje gekregen.Kiwanis Geleen helpt AltraCura om de basisbenodigdheden voor moeder en de kinderen bij elkaar te krijgen.

Lees verder

Bed voor moeder

Bed voor moeder


Maart 2018 kregen wij de volgende hulpvraag van Thuisbegeleiding | Zuyderland Thuiszorg.Voor een alleenstaande moeder zijn wij opzoek naar een bed. De moeder slaapt al maanden op de bank omdat ze geen geld heeft voor een matras. Kiwanis Geleen heeft van een van haar leden een bed kunnen regelen. Een eenpersoons met daarbij een spiraalbodem en een matras. Ook het daarbij behorende nachtkastje en de kledingkast zijn bij de mevrouw afgegeven.

Lees verder

Kiwanis

© 2018 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - Geleen volgen:

FacebookTwitter